Eerste trailer voor 'Hawkeye'-serie met Jeremy Renner in de hoofdrol

Nico De Greef-13 september 2021 om 14:21

Nadat we eerder dit jaar door Disney en Marvel al flink in de watten werden gelegd met series over de (anti)superhelden Scarlet Witch, Vision, Falcon, Winter Soldier en Loki, komt het huis van de muis nu met nog meer leuk nieuws.

Later dit jaar zullen fans namelijk ook Marve-held Hawkeye kunnen zien schitteren in zijn eigen serie! Disney maakte vandaag bekend dat de eerste aflevering te streamen zal zijn op 24 november op Disney+ en dropte voor het gemak ook even de eerste trailerbeelden.

Daarin zien we hoe Haweye het stokje overdraagt aan zijn opvolger Kate Bishop, een rol die voor het eerst in live action gespeeld wordt door de 24-jarige actrice en zangeres Hailee Steinfeld. Actrice Florence Pugh, die eerder dit jaar haar debuut maakte als de zus van Natasha Romanoff (Scarlett Johannsson) in de bioscoopfilm Black Widow, zal ook in de reeks te zien zijn.

Hawkeye is een van de vele aangekondigde live action-series die fans kunnen verwachten uit de stal van Marvel. Zo zullen er in de komende jaren ook nog series verschijnen over de Marvel-personages Ms. Marvel, She-Hulk, Ironheart, Moon Knight en War Machine.

Zien: nieuwe beelden van tweede seizoen ‘Bridgerton’

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 10:23

Vanaf 25 maart kan je via Netflix genieten van het langverwachte tweede seizoen van de successerie ‘Bridgerton’. En hoewel er nog geen échte trailer verschenen is, heeft Netflix wél al enkele nieuwe beelden gedropt via sociale media!

“My oh my... Kan iemand aan Lady Whistledown vragen of we meer voorproefjes van Bridgerton seizoen 2 mogen? Pretty please?” klinkt het bij de post van Netflix Nederland & België.

Het tweede seizoen zal vanaf 25 maart te streamen zijn via Netflix.

Check de gloednieuwe beelden hier:

Vervolg op ‘Chicken Run' in de maak

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:47

Netflix heeft eind deze week aangekondigd dat ze samen met productiehuis Aardman werken aan een vervolg op de meest succesvolle stop-motion-film aller tijden, ‘Chicken Run’. De eerste film is na 22 jaar nog steeds een énorm succes en is zelfs uitgegroeid tot een ware stop-motion-klassieker. Vanaf 2023 zal de film al te streamen zijn via Netflix. En méér zelfs: ook de cast werd al bekendgemaakt!

‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’ zal de gekende personages bevatten, maar praktisch de hele stemmencast werd vervangen. Mel Gibson, die in het origineel de rol van haantje Rocky vertolkte, zal bijvoorbeeld vervangen worden door de jongere acteur Zachary Levi (bekend van ‘Shazam!’). Julia Sawalha, die hoofdrolpersonage Ginger speelde, moet onderdoen voor de jongere actrice Thandie Newton. Dat maakte Het Laatste Nieuws bekend.

‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’, vanaf 2023 te streamen via Netflix!

Ontdek meer