Line-up van 'The Masked Singer in Concert' bekend

Karen Luiken-08 maart 2023 om 13:00

Op zaterdag 15 april is het zover: ‘The Masked Singer in Concert’ barst los in het Sportpaleis. Tijdens dit evenement verzamelen verschillende figuren uit allerlei seizoenen van het televisieprogramma zich voor een groots optreden. Welke figuren dat zijn, is nu bekend.

De komst van Wolf, Miss Poes, Koningin en Ridder uit de vorige seizoenen en Leeuw was al gevestigd. Hetzelfde geldt voor Skiwi, Hippo en Foxy Lady uit het huidige seizoen. Maar welke zangers en zangeressen kunnen we nog meer verwachten?

De organisatie van ‘The Masked Singer in Concert’ maakt duidelijk dat er in het totaal zestien gemaskerde artiesten zullen optreden. Naast de al eerder genoemde figuren zijn dat Duiker, Konijn, Tovenaar, Vlinder, Raaf, Minotaurus, Mummie en Champignon. De presentatie is in handen van Jens Dendoncker.

Wie het grote spektakel niet wil missen kan nog snel een ticket voor de namiddag- of avondshow reserveren via vtm.be.

Concertfilm over Beyoncé in de maak

Karen Luiken-02 oktober 2023 om 12:25

Na Taylor Swift heeft ook Beyoncé een concertfilm in de maak. Afgelopen weekend tijdens de laatste show van haar Renaissance World Tour toonde ze een trailer van dat aanstaande project.

Beyoncé is volgens bronnen van Variety al jaren bezig met het maken van de concertfilm. Er komen verschillende elementen aan bod: van de opbouw van haar tournee tot het maken van haar album.

Volgens de officiële omschrijving accentueert de film de reis van de ‘Renaissance World Tour’, vanaf de aftrap in Stockholm tot het laatste concert in Kansas City’. “Het gaat over Beyoncé’s intentie, harde werk, betrokkenheid bij elk aspect van de productie, haar creatieve geest en doel om haar nalatenschap te creëren en haar vak onder de knie te krijgen”, zo klinkt het.

De film verschijnt op 12 januari in de bioscoop.

Opnames vierde seizoen 'Emily in Paris' eindelijk gepland

Karen Luiken-02 oktober 2023 om 06:29

Het duurt wat langer dan verwacht, maar de opnames van ‘Emily in Paris’ zijn eindelijk gepland. Variety meldt dat de camera’s in januari gaan draaien.

Dat de opnames later starten dan eigenlijk de bedoeling was, heeft deels te maken met de grote staking in Hollywood, waarbij scriptschrijvers lange tijd hun werk stillegden. Zij gaan nu eindelijk weer aan het werk.

Verder zijn de Olympische Spelen die komende zomer in Parijs van start gaan, ook een struikelblok. Van juni tot september zijn alle shoots in Parijs verboden. En laten de opnames van ‘Emily in Paris’ nou net in die stad plaatsvinden...

De makers van 'Emily in Paris' willen de Olympische Spelen-gekte voor zijn en starten daarom in januari met de opnames.

Ontdek meer