Tien maanden oude baby al aan de vape

Maxine Decaluwé-09 maart 2023 om 10:30- Foto:

7News

Een zoontje van tien maanden trekt aan de vape van zijn 16-jarige tienermoeder. Normaal gezien rookt ze niet in zijn buurt, maar nu hield ze het spul 'per ongeluk' voor zijn mond. De video werd verspreid op sociale media, waardoor ze nu met doodsbedreigingen overladen wordt.

De jonge moeder heeft inmiddels onthuld dat het om een flauwe grap onder vrienden ging. Ze wist niet dat het incident door iemand werd gefilmd en het op sociale media zou belanden, vertelde ze aan The Daily Telegraph. "Ik had nooit gedacht dat hij die vape zou vastnemen. Ik dacht dat hij het zou wegduwen."

De politie heeft met de familie van het kind gesproken en - na advies van medische professionals en andere overheidsinstanties - zal de politie geen verdere actie ondernemen, bevestigt een politiewoordvoerder aan het Brits internetmediabedrijf UNILAD.

Het is nog onduidelijk of de politie van NSW een onderzoek zal starten in verband met de doodsbedreigingen en intimiderende telefoontjes die de jonge moeder ontvangt.

Komt er een realityshow over 'Hawk Tuah'-girl?

Chelsy Vanlerberghe-23 juli 2024 om 10:39

Vertrekt 'Hawk Tuah'-girl Hailey Welch binnenkort naar Hollywood? De internetsensatie staat op het punt om een realityster te worden.

TMZ meldt dat ze al tv-showvoorstellen krijgt. Producenten willen een show rond haar leven maken, gericht op haar sprankelende persoonlijkheid. Hollywood wil haar niet alleen als virale ster, maar ook vanwege haar grappige en openhartige persoonlijkheid. Hoewel alles nog in de kinderschoenen staat, bespreekt Hailey haar opties met haar team. Er zouden al enkele scenario's op tafel liggen.

Hailey werd in één klap wereldberoemd toen een straatinterviewer haar vroeg hoe ze een man gek maakte in bed. Ze antwoordde met de nu al iconische zin: "You got to give him that hawk tuah and spit on that thing!" Sindsdien is haar leven veranderd en heeft ze een managementbureau onder de arm genomen. Daarnaast heeft ze een bedrijf opgestart, 16 Minutes LLC, en een handelsmerk aangevraagd voor haar hilarische catchphrase.

Hailey zelf is dankbaar voor alle opportuniteiten. "Twee weken geleden was ik nog met mijn oma in Belfast, Tennessee. Toen zei ik iets geks en nu is mijn leven veranderd. Is God niet geweldig?! Ik kan niet wachten op wat komt", klinkt het.

Kendrick Lamar's disstrack is nu ook een game

Chelsy Vanlerberghe-17 juli 2024 om 07:29

Kendrick Lamar’s disstrack 'Not Like Us' is nu vereeuwigd in een fan-made videogame waarin je naar hartenlust uilen kunt 'Wop, Wop, Wop, Wop, Woppen'.

Game designer Richie Branson, bekend van Fortnite, lanceerde 'Not Like Us: The Game'. De game wordt in de credits omschreven als "een liefdesbrief aan videogames en hiphop." Het spel is geïnspireerd op de 'Not Like Us'-muziekvideo, vooral de scène waar Kendrick een uilen-piñata kapot slaat. Hier kan je het spel spelen.

In het spel speel je als een K. Dot-lookalike, gewapend met een honkbalknuppel. Je moet een uil slaan die uit vier verschillende richtingen opduikt, vergelijkbaar met Whack-A-Mole. Het spel is makkelijk te beginnen, maar volgens Branson wordt het na level 17 een stuk moeilijker.

Fans hebben het spel ontdekt en proberen zo ver mogelijk te komen in deze Wack-An-Owl game. “Drake wordt hier in gamevorm gesloopt. Het is echt voorbij voor hem. Mijn score was trouwens 21", schreef een fan.

Niet mee met de beef tussen Kendrick en Drake? Hier lees je er meer over.

Ontdek meer