Tien maanden oude baby al aan de vape

Maxine Decaluwé-09 maart 2023 om 10:30- Foto:

7News

Een zoontje van tien maanden trekt aan de vape van zijn 16-jarige tienermoeder. Normaal gezien rookt ze niet in zijn buurt, maar nu hield ze het spul 'per ongeluk' voor zijn mond. De video werd verspreid op sociale media, waardoor ze nu met doodsbedreigingen overladen wordt.

De jonge moeder heeft inmiddels onthuld dat het om een flauwe grap onder vrienden ging. Ze wist niet dat het incident door iemand werd gefilmd en het op sociale media zou belanden, vertelde ze aan The Daily Telegraph. "Ik had nooit gedacht dat hij die vape zou vastnemen. Ik dacht dat hij het zou wegduwen."

De politie heeft met de familie van het kind gesproken en - na advies van medische professionals en andere overheidsinstanties - zal de politie geen verdere actie ondernemen, bevestigt een politiewoordvoerder aan het Brits internetmediabedrijf UNILAD.

Het is nog onduidelijk of de politie van NSW een onderzoek zal starten in verband met de doodsbedreigingen en intimiderende telefoontjes die de jonge moeder ontvangt.

Nieuwe hype: ‘everything shower’ - “beter dan seks”

Dieter Blarinckx-13 mei 2023 om 07:35- Foto:

MindBodyGreen

Sociale media kunnen vaak zorgen voor een nieuwe hype waar de Gen Z’s en millennials dan even helemaal weg van zijn. Zo is er de laatste tijd ook veel te doen rond de ‘everything shower’, het fenomeen waarbij je tussen de twee en vier uur onder de douche staat terwijl je luistert naar je favoriete muziek.

De nieuwste trend op het gebied van totale verzorging is de ‘everything shower,’ waarbij ze zelfs twee tot vier uur lang een extreem warme, stomende douche nemen. Tijdens die douche wordt elk hoekje van het lichaam verzorgd terwijl men luistert naar muziek. De hype is vooral viraal aan het gaan op TikTok, waarbij de #EverythingShower al meer dan 168,9 miljoen keer bekeken werd.

Influencer Kourv Annon plaatste nog een TikTok waarin ze tegen haar verloofde zei dat “een ‘everything shower’ met warm water en Taylor Swift is beter dan seks. Sorry!”

Maar ze is heus niet de enige, want op TikTok vind je nu énorm veel video’s over deze nieuwe hygiënische hype.

Ga jij het eens proberen?

Hitsig koppel kan zich niet inhouden bij concert Taylor Swift

Dieter Blarinckx-04 mei 2023 om 16:24

Op het internet circuleren vaak de meest zotte en seksueel getinte beelden. Van een sekspartij tijdens de Zillion Nights vorig jaar, tot dit hitsige koppel dat zich niet kon inhouden op een Taylor Swift-concert.

De Amerikaanse Taylor Swift trad onlangs drie keer op in het AT&T Stadium in het Texaanse Arlington. Massaal veel fans zakten natuurlijk af naar het bekende stadium om hun idool te zien. Maar tussen die gasten zat ook een hitsig koppel dat helemaal uit de bol ging op het nummer ‘Ready For It?’.

Omstaanders konden het tafereel haast niet geloven en haalden natuurlijk massaal hun smartphone boven. Zo legden ze het hitsige partijtje vast op camera. En die beelden gaan nu natuurlijk viraal…

Check ze hier:

Ontdek meer