Dus daarom eten TikTokkers sinaasappels onder de douche

Karen Luiken-08 maart 2023 om 08:25- Foto:

Photo by Xiaolong Wong on Unsplash

Een bizarre trend neemt TikTok over. Op het platform verschijnen steeds meer filmpjes van mensen die onder de douche een sinaasappel eten. De vraag is alleen: waarom doen ze dit?

Er is een uitleg voor. The New York Post meldt dat de stoom van het hete douchewater de citrusgeur van de sinaasappel versterkt, waardoor je humeur verbetert en stress en angst verminderen.

Een bijkomend voordeel is dat het minder rotzooi oplevert. Iedereen die sinaasappels eet, weet dat er bij deze bezigheid veel sap vrijkomt. Met als gevolg: vieze handen, een kletsnatte kin en een plakkerige tafel. Als je je sinaasappel onder de douche eet, heb je hier allemaal geen last van.

Zo. Weten we dat ook weer.

De opnames van 'Wednesday' zijn terug gestart!

Chelsy Vanlerberghe-07 mei 2024 om 13:23

Goed nieuws voor de fans van 'Wednesday'! Netflix heeft het startschot gegeven voor het langverwachte tweede seizoen.

De opnames zijn van start gegaan in Ierland. Met de nieuwe afleveringen komen ook nieuwe gezichten naar voren, waar fans zich op kunnen verheugen. Dit seizoen verwelkomt de serie ook meerdere nieuwe castleden. Fan-favoriet Thing leverde de nieuwe scripts af bij de castleden op de set en speelt bovendien een centrale rol in het nieuwe TikTok-kanaal dat Netflix heeft gelanceerd, genaamd "Thing Tok". Daar krijgen fans een exclusief kijkje in de wereld van 'Wednesday 'vanuit het unieke perspectief van Thing zelf.

Het eerste seizoen van Wednesday verpletterde alle records en werd een van de meest succesvolle series ooit op Netflix. Met maar liefst 1,237 miljard kijkuren in de eerste 28 dagen, is het de tweede meest bekeken serie op het platform.

"We zijn ontzettend enthousiast dat de volledige Addams-familie zich dit seizoen zal inschrijven aan de Nevermore Academy, samen met een droomcast van iconen en nieuwe gezichten," aldus de makers.

Uitverkocht: 600$ jeans met 'urinevlek'

Chelsy Vanlerberghe-03 mei 2024 om 14:02

Wie had gedacht dat in je broek plassen ooit modieus zou zijn? Het Brits-Italiaans modemerk Jordanluca zorgt voor ophef online, dankzij hun 'Stain Stonewash' jeans. De broek heeft namelijk een donkere vlek vlakbij het kruis, waardoor het lijkt alsof er een ongelukje gebeurd is.

De 'urinevlek jeans' maakte zijn debuut tijdens Milan Fashion Week. En raad eens? De lichtere versies van de jeans, die $610 USD kosten, zijn online helemaal uitverkocht. Het is niet duidelijk wanneer Jordanluca de jeans met vlekken in het kruis opnieuw zal aanvullen, maar mensen kunnen zich registreren om een melding te ontvangen als ze weer beschikbaar zijn.

Je kunt de look eenvoudig namaken zonder veel geld uit te geven door gewoon een paar jeans te pakken dat je al hebt en er een vloeistof naar keuze over te gooien. Of door er gewoon in te plassen natuurlijk...

Ontdek meer