Dus daarom eten TikTokkers sinaasappels onder de douche

Karen Luiken-08 maart 2023 om 08:25- Foto:

Photo by Xiaolong Wong on Unsplash

Een bizarre trend neemt TikTok over. Op het platform verschijnen steeds meer filmpjes van mensen die onder de douche een sinaasappel eten. De vraag is alleen: waarom doen ze dit?

Er is een uitleg voor. The New York Post meldt dat de stoom van het hete douchewater de citrusgeur van de sinaasappel versterkt, waardoor je humeur verbetert en stress en angst verminderen.

Een bijkomend voordeel is dat het minder rotzooi oplevert. Iedereen die sinaasappels eet, weet dat er bij deze bezigheid veel sap vrijkomt. Met als gevolg: vieze handen, een kletsnatte kin en een plakkerige tafel. Als je je sinaasappel onder de douche eet, heb je hier allemaal geen last van.

Zo. Weten we dat ook weer.

Student verliest ledematen na eten leftovers

Karen Luiken-20 maart 2023 om 07:37- Foto:

Photo by Jonathan Lim on Unsplash

Het eten van leftovers van een kamergenoot is een student bijna fataal geworden. LadBible meldt dat hij meerdere operaties moest ondergaan waarbij al zijn medelaten geamputeerd moesten worden.

De student at kipnoedels die zijn huisgenoot de vorige avond in een restaurant had gehaald en vervolgens in de koelkast had gezet. Nadat de man het gerecht at, begon hij zich vrijwel meteen ziek te voelen. Hij had een ernstig hoge temperatuur, kreeg buikpijn, had een polsslag van 166 slagen per minuut en moest worden verdoofd. Een helikopter moest hem ophalen en bracht hem naar de intensive care van een ziekenhuis.

“De patiënt was gezond tot twintig uur voor deze opname toen ernstige buikpijn en misselijkheid ontstonden nadat hij restanten van rijst met kip van een restaurantmaaltijd had gegeten”, zo valt te lezen in een rapport in het New England Journal of Medicine. “Vijf uur voor de opname ontwikkelde zich een paarsachtige verkleuring van de huid.”

De student bleek aan een agressieve bacteriële infectie te lijden waarbij zijn bloed begon te stollen en zijn nieren het begaven. Hij moest zowel zijn vingers als (een deel van) zijn benen laten amputeren.

BREAKING: 30-jarige TikTok-ster sterft na intense hoofdpijn

Dieter Blarinckx-19 maart 2023 om 22:38- Foto:

TikTok - Jehane Thomas

Droevig nieuws uit de online wereld, want de 30-jarige Jehane Thomas is overleden. Ze had de laatste tijd veel hoofdpijn en is zopas onverwacht overleden.

Jehane woonde in Doncaster maar werd over de hele wereld bekend door haar TikTok-video’s over het opvoeden van je kinderen, tips voor het huiswerk van je kroost en over allerlei lifestyle-dingen. Ze had zo’n 66.700 volgers.

De laatste maanden had ze veel last van hoofdpijn en aanhoudende migraine-aanvallen. Nu blijkbaar was die hoofdpijn een gevolg van een serieuze oogzenuwontsteking. Ze overleed geheel onverwacht afgelopen vrijdag. Meer details worden voorlopig nog onderzocht. Dat maakten haar familie en vrienden zopas bekend. De jonge mama laat twee zoontjes achter van 3 en 1.

Er werd ondertussen een GoFundMe opgericht om de begrafenis te helpen betalen.

Rust zacht, Jehane! :(

Ontdek meer