Gigi Hadid deelt details over co-ouderschap met Zayn Malik

Karen Luiken-08 maart 2023 om 07:19

Het gaat goed met de co-ouderschapsrelatie tussen Gigi Hadid en Zayn Malik. Dat vertelt Gigi in een interview met The Sunday Times.

Gigi en Zayn verwelkomden hun dochter Khai in september 2020 en gingen in oktober van het volgende jaar uit elkaar. Sindsdien voeden ze hun kind samen op. “Dat ze bij beide ouders kan zijn, maakt me blij”, zegt Gigi, die alleen werkt als Khai bij Zayn is. “Het is belangrijk om het geluk van het kind voorop te stellen.”

Het model zegt ook dat Khai kleine trekjes van haar Britse vader overneemt. “Ze is duidelijk een kind dat in mijn buik is opgegroeid en veel Brits eten zoals bonen en curry’s kreeg. Zo eet ze nog steeds. Ze zegt zelfs enkele woorden met een klein Engels accent.”

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer