Gigi Hadid deelt details over co-ouderschap met Zayn Malik

Karen Luiken-08 maart 2023 om 07:19

Het gaat goed met de co-ouderschapsrelatie tussen Gigi Hadid en Zayn Malik. Dat vertelt Gigi in een interview met The Sunday Times.

Gigi en Zayn verwelkomden hun dochter Khai in september 2020 en gingen in oktober van het volgende jaar uit elkaar. Sindsdien voeden ze hun kind samen op. “Dat ze bij beide ouders kan zijn, maakt me blij”, zegt Gigi, die alleen werkt als Khai bij Zayn is. “Het is belangrijk om het geluk van het kind voorop te stellen.”

Het model zegt ook dat Khai kleine trekjes van haar Britse vader overneemt. “Ze is duidelijk een kind dat in mijn buik is opgegroeid en veel Brits eten zoals bonen en curry’s kreeg. Zo eet ze nog steeds. Ze zegt zelfs enkele woorden met een klein Engels accent.”

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer