OnePlus brengt nieuwe betaalbare smartphone op de markt!

Lore Ketels-13 september 2021 om 14:30

Het technologiemerk OnePlus staat bekend voor zijn budgetvriendelijke smartphonereeksen.
In deze reeks verschijnt nu de OnePlus Nord 2 5G. De OnePlus Nord 2 voorziet een uitgebreide upgrade ten opzichte van de vorige versie. Zowel de camera, prestaties tot opladen en design zijn er fors op vooruit gegaan!

De OnePlus Nord 2 is de ideale smartphone voor wie graag mooie beelden maakt.
Hij beschikt onder meer over de volgende features een 8MP groothoekcamera en32 MP selfiecamera, nog nooit had de frontcamera bij een OnePlus-toestel zo’n hoge resolutie. Perfect om alle leuke momenten met je vrienden vast te leggen, dag EN nacht.

De OnePlus Nord 2 bevat vernieuwde technologie op vlak van nachtfotografie. Dit wil zeggen, dat je zelfs bij weinig licht heldere en betere foto’s kan maken. Geen wazige foto’s meer na een nachtje uitgaan dus.

Ook je video’s zien er altijd goed uit want deze smartphone gebruikt AI om je beelden in realtime aan te passen, hij past de helderheid, kleur en contrast zelf aan. Op deze manier heb je nooit meer over of onderbelichte beelden. Geen filters nodig dus en direct klaar om ze te uploaden naar je sociale media!

Smartphone vergeten opladen voor je weg moet?

Geen probleem, de OnePlus Nord 2 laadt razendsnel op, van 0-100% in minder dan 30 minuten. Nooit meer uren wachten voor je de deur kan uitgaan met een opgeladen telefoon.

De verkoopprijs van de OnePlus Nord 2 ligt tussen de 399 en 499 euro en past dus perfect in je studentenbudget. Hij is onder meer verkrijgbaar in 2 kleuren: Blue Haze en Gray Sierra.

Premium smartphone voor een betaalbare prijs!
Je kan hem kopen via de OnePlus website ( https://www.oneplus.com/be_nl/nord-2-5g) of via Proximus, Fnac, Vanden Borre , Krefel of coolblue.be .

Niet twijfelen, gewoon doen!

1
2

Zo speel je het 'verborgen' Instagram-spel

Chelsy Vanlerberghe-11 maart 2024 om 09:45

Precies wat we nodig hebben: een nieuwe manier om tijd te doden op social media. Instagram heeft stiekem een game in je DM's verstopt.

Wil je het zelf problemen? Simpel! Open een bericht, stuur een emoji naar keuze en druk erop. Bam, je wordt naar het gamescherm gestuurd.

Het doel van het spel is om te voorkomen dat de emoji van het scherm valt door met je vinger een platform te verschuiven waarop de emoji kan blijven stuiteren. Hoe langer je je emoji in de lucht houdt, hoe sneller hij stuitert en hoe moeilijker het wordt.

Het bestaat: een toetsenbord voor je iPhone

Karen Luiken-06 januari 2024 om 09:11

Telefoons zijn in de afgelopen steeds handiger geworden. Je kunt er tegenwoordig van alles mee: internetten, mailen, werken, gamen en noem het maar op. Maar er is één ding waar niet iedereen blij mee is. Het toetsenbord. In tegenstelling tot vroeger zijn gsm’s tegenwoordig niet meer uitgerust met een vast toetsenbord, maar met een touchscreen. Speciaal voor de mensen die daar niet aan kunnen wennen, is er nu iets nieuws bedacht.

We hebben het over Clicks, een fysiek toetsenbord voor je iPhone. Het ding zorgt niet alleen voor een snellere manier van typen, maar ook voor meer schermruimte en de mogelijkheid om snelkoppelingen te gebruiken. “We gebruiken elke dag toetsenborden op onze desktops, laptops en tablets, dus het is nogal vreemd dat we fysieke knoppen op de smartphone achterwege hebben gelaten”, zegt Clicks-medeoprichter Michael Fisher. “Clicks brengt de precisie van een fysiek toetsenbord naar de iPhone, zodat mensen niet hoeven te wachten tot ze weer achter hun bureau zitten om op de bevredigende manier te communiceren waar alleen echte knoppen voor kunnen zorgen.”

De nieuwe feature gaat vanaf 1 februari in de verkoop voor een bedrag van 139 dollar.

Ontdek meer