Zijn Jade en Gio weer samen?

Dieter Blarinckx-07 maart 2023 om 19:02

Het was een grote bom in de online wereld, maar Jade en Gio zetten afgelopen december een punt achter hun relatie. Maar toch lijkt alles weer koek en ei tussen de twee. Zijn ze dan weer een koppel?

Hoewel de twee definitief een punt achter hun relatie gezet hebben, verschijnt Jade de laatste tijd terug zeer vaak op de kanalen van Gio. Maar daar blijft het niet bij, want de twee zijn op dit moment zelfs samen op vakantie in Dubai!

Maar wat misschien écht wel een teken is van hun reünie? Zopas was Gio op vakantie op Ibiza met enkele maten. Daar liet hij een tattoo zetten van Jade’s naam!

In dunne, strakke, blokletters heeft de YouTuber nu JADE aan de onderkant van zijn voet staan. En dat deelde hij fier op sociale media. Check de foto hier onderaan! En de twee zijn dus nu samen (en alleen) op congé in Dubai.

Een officieel statement van de twee blijft nog uit, maar wie hen volgt op sociale media zal kunnen beamen dat de twee het weer gezellig hebben samen!

Ex-Miss Chayenne laat borsten vergroten

Dieter Blarinckx-30 mei 2023 om 16:53

De Vlaamse schone Chayenne Van Aarle, vooral bekend als ex-Miss België, heeft in een interview met Het Laatste Nieuws openlijk verteld over haar borstvergroting. “Ik voelde me een Miss België met mandarijnenborstjes”, klonk het o.a. aan HLN.

Chayenne gaf een open en eerlijk interview aan Het Laatste Nieuws vanuit een chirurgische kliniek in Istanbul. Daar liet ze zopas een borstvergroting uitvoeren, en daar zat ze al een tijdje aan te denken.

“Ik keek in de spiegel en zag een mooie, fiere vrouw met twee lege theezakjes. Ik voel me nu echt twintig keer vrouwelijker”, klinkt het bij een opgeluchte Chayenne.

Vorig jaar werd ze op 23-jarige leeftijd gekroond tot Miss België, maar toch bleef ze onzeker over het formaat van haar borsten. maar daar heeft ze nu eindelijk iets aan durven doen en praat er nu volledig vrijuit over.

Chapeau Chayenne!

Holi: zo duur was het kapsel van Halle Bailey in 'The Little Mermaid'

Karen Luiken-30 mei 2023 om 14:17

De gloednieuwe film ‘The Little Mermaid’ heeft veel geld gekost. In het totaal zo’n 200 miljoen dollar, waarvan een behoorlijk deel naar de oranje lokken van hoofdrolspeelster Halle Bailey zijn gegaan.

Het was belangrijk dat Halle, die al jaren dreadlocks draagt, oranje haar zou krijgen voor haar hoofdrol in ‘The Little Mermaid’. Ze hadden natuurlijk een pruik voor haar kunnen kopen, maar in plaats daarvan werd gekozen voor een andere optie. Een veel duurdere optie. Haarstyliste Camille Friend werd ingeschakeld en zorgde ervoor dat de dreadlocks van Halle een oranje gloed kregen.

Hoe ze dat heeft gedaan? De bestaande dreadlocks van Halle zijn bewaard gebleven en daar zijn drie verschillende kleuren rood omheen gewikkeld. “We hebben de interne structuur van haar haren niet aangepast”, vertelt de haarstyliste volgens Variety. Wel moesten er soms stukken haar verwijderd worden en opnieuw worden aangebracht.

Al met al heeft het uren geduurd voordat het kapsel van Halle perfect was. En tja, dat kost natuurlijk geld. “Minimaal 140.000 euro”, zegt de haarstyliste.

Ontdek meer