Zijn Jade en Gio weer samen?

Dieter Blarinckx-07 maart 2023 om 19:02

Het was een grote bom in de online wereld, maar Jade en Gio zetten afgelopen december een punt achter hun relatie. Maar toch lijkt alles weer koek en ei tussen de twee. Zijn ze dan weer een koppel?

Hoewel de twee definitief een punt achter hun relatie gezet hebben, verschijnt Jade de laatste tijd terug zeer vaak op de kanalen van Gio. Maar daar blijft het niet bij, want de twee zijn op dit moment zelfs samen op vakantie in Dubai!

Maar wat misschien écht wel een teken is van hun reünie? Zopas was Gio op vakantie op Ibiza met enkele maten. Daar liet hij een tattoo zetten van Jade’s naam!

In dunne, strakke, blokletters heeft de YouTuber nu JADE aan de onderkant van zijn voet staan. En dat deelde hij fier op sociale media. Check de foto hier onderaan! En de twee zijn dus nu samen (en alleen) op congé in Dubai.

Een officieel statement van de twee blijft nog uit, maar wie hen volgt op sociale media zal kunnen beamen dat de twee het weer gezellig hebben samen!

Fans zamelen ruim 100 duizend euro in voor Acid

Karen Luiken-23 februari 2024 om 09:51

Met een inzamelingsactie van Acid is binnen een dag al meer dan 100.000 euro opgehaald. De YouTuber kreeg gisteren bij de rechter zijn straf te horen voor het onthullen van namen van Reuzegommers in een video.

Acid is veroordeeld tot een celstraf van drie maanden met uitstel, een boete van 800 euro betalen en een schadevergoeding van 20.000 euro. Die straf kreeg hij omdat hij zich gemengd heeft in de zaak rond Sanda Dia, die in 2018 overleed na een ontgroening van de studentenvereniging Reuzegom.

De daders die verantwoordelijk worden gehouden voor de dood van Sanda Dia kregen lichte straffen, waar Acid het niet mee eens was. Hij noemde in een video verschillende namen van leden van de studentenvereniging, waaronder ook twee namen van leden die niet bij de fatale studentendoop betrokken waren. Acid sprak ook over het restaurant van de ouders van één van hen. Die ouders eisten een schadevergoeding van 200.000 euro, maar de rechter maakte daar 20.000 euro van.

Na de rechtszaak startte Acid een inzamelingsactie waar hij 20.000 euro mee op hoopte te halen. Dat bedrag is inmiddels allang overschreden. De teller staat op het moment van schrijven op 104.000 euro. “Bij een overschreden bedrag gaan de funds naar de Sanda Dia Foundation, indien het bestuur hiermee instemt”, schrijf Acid.

Justin Timberlake komt deze zomer naar Antwerpen

Karen Luiken-23 februari 2024 om 07:30

Justin Timberlake komt naar ons land! De zanger geeft op zaterdag 3 augustus een concert in het Sportpaleis in Antwerpen.

Een maand geleden kondigde Justin zijn wereldtour The Forget Tomorrow World Tour aan, waar de show in Antwerpen een onderdeel van is.

De tour start op 29 april in Vancouver en gaat langs allerlei delen van de wereld. In de zomer trekt Justin door Europa. Naast een show in Antwerpen geeft hij ook concerten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Denemarken, Polen en Groot-Brittannië.

Kaartjes voor de show gaan op vrijdag 1 maart in de verkoop.

Ontdek meer