Selena Gomez wil vete met Hailey Bieber stoppen

Dieter Blarinckx-07 maart 2023 om 14:13

Je kon er de laatste weken haast niet naast kijken op sociale media, de ruzie tussen Selena Gomez en Hailey Bieber was overal te volgen. Maar als we Gomez mogen geloven, wil ze de strijdbijl snel begraven.

Onder haar laatste TikTok vertelt Selena Gomez openlijk over de vete tussen haar en Hailey Bieber en dat ze er snel een einde aan wil maken. Ze roept haar volgers en fans ook op om rekening te houden met de mentale en geestelijke gezondheid van mensen.

"Wees alsjeblieft vriendelijker en hou rekening met de geestelijke gezondheid van anderen. Mijn hart is zwaar geweest en ik wil alleen het beste voor iedereen. Al mijn liefde", klinkt het.

Er gaan al langer geruchten rond die beweren dat Selena Gomez gepest zou worden door Kylie Jenner en Hailey Bieber, maar dat werd nooit echt uitgeproken. Selena kon rekenen op veel steun online, terwijl de andere twee veel haat over zich heen kregen.

Nu zijn fans er zeker van: Selena wil de strijbijl begraven. Ondertussen is ze ook terug de meest gevolgde vrouw ter wereld met een indrukwekkend cijfer van 395 miljoen volgers.

Huwelijk Regi en Kristel live te zien

Karen Luiken-27 februari 2024 om 12:53

Iedereen kan vanmiddag getuige zijn van het huwelijk tussen Regi en Kristel. De tortelduifjes trouwen om 15.00 uur in Zuid-Afrika en laten fans meegenieten met een live uitzending bij VTM 2.

Van de receptie en het aansnijden van de bruidstaart tot het jawoord en de openingsdag: alles wordt gefilmd. Hoe klinkt de wedding song die Regi speciaal voor Kristel schreef. Pinkt hij een traantje weg als hij zijn bruid voor het eerst ziet? En hoe verrassen de lovebirds met hun openingsdans?

De bruiloft wordt vanaf 15.00 uur uitgezonden. Om 18.00 is het moment suprême en geven Regi en Kristel elkaar het jawoord. Tom De Cock en Karen Damen zijn aanwezig als vliegende reporters.

“We kijken er zó naar uit om onze grote dag te vieren met vrienden en familie”, zeggen Regi en Kristel. “We gaan ervan genieten om iedereen te zien zweten en puffen in kostuum, want het is hier 35 graden. En vooral: we zijn benieuwd naar de outfits van onze gasten, want de opgelegde dresscode blijkt verwarring te zaaien. We gingen voor ‘dressy casual attire’ maar wilden vooral géén jeans short met spannende omslag rond het dijbeen of ‘sensation white vibes’. Ach, intussen is de wijn hier geleverd, dus de grootste zorg is van de baan.”

Wie de uitzending van vanmiddag niet kan bekijken, kan ‘Kristel & Regi: The Honeymoon’ vanaf vrijdag 1 maart om 20.00 bij VTM GO terugkijken.

Huwelijk Ellie Goulding voorbij

Karen Luiken-26 februari 2024 om 07:36

Ellie Goulding en haar partner zijn uit elkaar. De Britse zangeres schrijft op Instagram dat zij en Caspar Jopling na een huwelijk van 4,5 jaar hebben besloten ieder hun eigen weg te gaan.

“Met het oog op recente verhalen zie ik mij gedwongen om jullie te laten weten dat Caspar en ik al een tijdje uit elkaar zijn”, aldus Ellie. De zangeres doelt daarmee op de verhalen die rondgaan over haar; ze zou zoenend zijn gespot met haar surfleraar.

Ellie schrijft dat zij en haar ex nog steeds goede vrienden zijn en dat ze er alles aan doen om hun zoon samen op te voeden. “We vervullen het co-ouderschap.”

Ellie en Caspar gaven elkaar in 2019 het jawoord. Twee jaar later kwam hun zoontje Arthur ter wereld.

Ontdek meer