Selena Gomez wil vete met Hailey Bieber stoppen

Dieter Blarinckx-07 maart 2023 om 14:13

Je kon er de laatste weken haast niet naast kijken op sociale media, de ruzie tussen Selena Gomez en Hailey Bieber was overal te volgen. Maar als we Gomez mogen geloven, wil ze de strijdbijl snel begraven.

Onder haar laatste TikTok vertelt Selena Gomez openlijk over de vete tussen haar en Hailey Bieber en dat ze er snel een einde aan wil maken. Ze roept haar volgers en fans ook op om rekening te houden met de mentale en geestelijke gezondheid van mensen.

"Wees alsjeblieft vriendelijker en hou rekening met de geestelijke gezondheid van anderen. Mijn hart is zwaar geweest en ik wil alleen het beste voor iedereen. Al mijn liefde", klinkt het.

Er gaan al langer geruchten rond die beweren dat Selena Gomez gepest zou worden door Kylie Jenner en Hailey Bieber, maar dat werd nooit echt uitgeproken. Selena kon rekenen op veel steun online, terwijl de andere twee veel haat over zich heen kregen.

Nu zijn fans er zeker van: Selena wil de strijbijl begraven. Ondertussen is ze ook terug de meest gevolgde vrouw ter wereld met een indrukwekkend cijfer van 395 miljoen volgers.

Film Taylor Swift komt naar Belgische bioscoop

Karen Luiken-26 september 2023 om 13:01- Foto:

Reuters

Dure kaartjes kopen voor een concert van Taylor Swift? Dat kan, maar er is ook een goedkopere optie om de zangeres te zien optreden. Haar ‘The Eras Tour’ wordt over een paar weken op het witte doek vertoond.

Vanaf 13 oktober zal Kinepolis vier weken lang de bijna drie uur durende film op groot scherm uitzenden. In het teken staat ‘The Eras Tour’, die Taylor Swift in maart 2023 aftrapte en waar ze de hele wereld mee rondreist. Tijdens de tour zingt de zangeres liedjes van al haar albums.

Volgend jaar komt Taylor met ‘The Eras Tour’ naar Europa, maar wie daar geen kaartje voor heeft kunnen scoren, kan volgende maand dus ook terecht bij de Kinepolis. De bioscoopketen zendt de film uit in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Kortrijk, Leuven, Oostende, Hasselt, Braine, Rocourt en Palace Liège.

Harry Styles bereikt grote mijlpaal met 'As It Was'

Karen Luiken-26 september 2023 om 08:56- Foto:

Reuters

Harry Styles heeft een grote mijlpaal bereikt met ‘As It Was’. Het nummer staat maar liefst 77 weken op rij in de hitlijst Ultratop. Geen enkele andere artiest kreeg dat eerder voor elkaar.

‘As It Was’ kwam in april 2022 op de eerste plek in de hitlijst te staan. Daar bleef het nummer veertien weken lang, daarna zakte het langzaam maar zeker naar onderen. Veel liedjes verdwijnen op een gegeven moment uit de Ultratop, maar dat gebeurde niet met de song van Harry Styles. Die staat er na 77 weken nog steeds in.

De Britse artiest stoot met zijn mijlpaal The Weeknd van zijn troon. Die stond met zijn liedje ‘Blinding Lights’ 76 weken in de Ultratop. Daarna volgen The Black Eyed Peas met ‘I Gotta Feeling’ (66 weken) en Ed Sheeran met ‘Shape Of You’ (64 weken).

Ontdek meer