Reinier Zonneveld gaat voor wereldrecord langste liveset!

Nezir Yikik-07 maart 2023 om 13:00- Foto:

Cooper Seykens

De Nederlandse Reinier Zonneveld lanceert deze zomer een gloednieuw en eigen festival. Met het Karren Maar Festival wil de technokoning de historische Stadsblokken van Arnhem overnemen.

Op zaterdag 5 augustus neemt Reinier Zonneveld de bezoekers mee op muzikale reis op de mainstage van het festival. Met kenmerkende en snoeiharde beats, waagt hij een poging om het wereldrecord te vestigen voor langste liveset ooit... namelijk 11 uur en 11 minuten!

Een tweede area zal gehost worden door Zonnevelds eigen platenlabel Filth On Acid en zal een stage bieden voor opkomende talenten.

De technokoning groeide snel uit tot een van de grootste namen in de scène. Zijn technische, maar ook klassieke muzikale skills, hebben hem inmiddels een ongekende fanbase opgeleverd.

Bestel je ticket(s) vanaf 9 maart of pre-registreer je nu al via Karren Maar Festival!

CORE Festival dropt nieuwe namen

Karen Luiken-31 maart 2023 om 09:52

De organisatie van CORE Festival heeft vandaag een aantal nieuwe namen aan de line-up toegevoegd. Pusha T, Ravyn Lenae, DJ Seinfeld, Dan Shake en Hunee komen allemaal optreden in het weekend van 27 en 28 mei.

CORE Festival duurt twee dagen en vindt plaats in het Ossegempark in Brussel. Van de nieuw aangekondigde artiesten treden Pusha T, Ravyn Lenae, Hunee en D Seinfeld op zaterdag op. Zondag is het de beurt aan Dan Shake, die festivalgangers kunnen aanschouwen op de AltVerda stage.

Eerder werden voor de zaterdag al de artiesten Angèle, Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, NxWorries (Anderson .Paak & Knxwledge), Pusha T, PinkPantheress, The Blessed Madonna, Masego, HAAi, Romy, Yussef Dayes, DOMi & JD Beck, Ravyn Lenae, Hunee, DJ Seinfeld en Eliza Rose aangekondigd.

Zondag treden Moderat, alt-J, Little Simz, Goldband, Channel Tres, Honey Dijon, Unknown Mortal Orchestra, KOKOROKO, JPEGMAFIA, Denis Sulta, Joy Orbison, Jayda G, Dan Shake, Olivia Dean en Sherelle een optreden.

Nog geen kaartje bemachtigd? Het kan nog!

Highlight Festival last extra dag in

Maxine Decaluwé-28 maart 2023 om 11:00

Highlight festival viert dit jaar zijn vijfde verjaardag. Normaal duurt het festival één dag, maar nu zetten de organisatoren een dag extra op poten. Die zal op vrijdag 1 september doorgaan onder de naam Highlight LIVE.

Medeorganisator Lennert Vintevogel liet weten dat ze het vijfjarig bestaan niet zomaar laten voorbijgaan. “We wilden graag iets speciaals doen. Zo kwam het idee uit de bus om de avond voor het eigenlijke festival, iets met livemuziek te organiseren.” Daarnaast is er een tweede stage met een DJ booth voor opkomend talent.

Heel wat Nederlandstalige artiesten zijn reeds bekendgemaakt. Gene Thomas, Mama’s Jasje, Niels Destadsbader en drumfenomeen Michael Schack zullen optreden tijdens Highlight LIVE. De line-up voor het Highlight festival zelf op 2 september, wordt midden april de wereld ingestuurd.

Meer info en tickets vind je terug op highlightfestival.com!

Ontdek meer