Opnames laatste seizoen 'Stranger Things' starten deze zomer

Karen Luiken-07 maart 2023 om 07:37

De opnames van het vijfde en laatste seizoen van ‘Stranger Things’ starten deze zomer. Dat heeft David Harbor, die Jim Hopper speelt in de serie, afgelopen weekend verklapt tijdens de Middle East Film & Comic Con in Abu Dhabi.

“We gaan richting het vijfde seizoen”, aldus David. “Ik heb nog een paar maanden om te trainen. We beginnen in juni met de opnames van het laatste seizoen.”

Voor het vierde seizoen moest de acteur flink wat kilo’s afvallen en trainen. Jim Hopper zat in een Russische gevangenis waar het eten niet in overvloed was. “Maar nu is hij terug in de stad, terug in Amerika waar ze cheeseburgers hebben, dus hij zal goed gevoed zijn”, zegt David over zijn personage.

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Voetballer Noa Lang te zien in eigen documentaire

Karen Luiken-23 februari 2024 om 11:40

Er is een documentaire over voetballer Noa Lang gemaakt. Amazon Prime maakt in een persbericht bekend dat de serie vanaf nu op de streamingsdienst te zien is.

De docu draagt de naam ‘Lastpak: Noa Lang’ en geeft de kijker een exclusief kijkje in het leven van de 24-jarige voetballer. “Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, ‘Lastpak: Noa Lang’ neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, zo klinkt het in een omschrijving.

Naast Noa Lang komen ook andere voetballers aan het woord. Onder meer Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber maken hun opwachting. Ook de ouders van Noa Lang komen in beeld.

Ontdek meer