Hoofdrol 'The Last Of Us' werd bijna gespeeld door andere acteur

Karen Luiken-07 maart 2023 om 07:23

Als je aan ‘The Last Of Us’ denkt, denk je aan Pedro Pascal en andersom. De acteur speelt het iconische karakter Joel en we kunnen ons geen betere match voorstellen. Toch had het niet veel gescheeld of een andere acteur was in de huid gekropen van het hoofdpersonage.

Jeffrey Pierce, die Joel’s broer Tommy speelt in de serie, heeft in een interview met Direct onthuld dat er vóór Pedro Pascal eerst een andere acteur was gecast voor de rol van Joel. Dat was niemand minder dan de Oscar-winnende ster Mahershala Ali, bekend van 'Blade' en 'Green Book'. Jeffrey herinnert zich de gesprekken die met Mahershala werden gevoerd.

“Ze waren aanvankelijk in gesprek met Mahershala Ali over het spelen van Joel”, aldus Jeffrey. “Dan was het voor de hand liggend dat ik Tommy niet zou spelen. Toen ze uiteindelijk toch voor Pedro Pascal kozen, dacht ik nog steeds dat ik de rol niet zou krijgen. Ik ben immers ouders dan hem.”

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer