Hoofdrol 'The Last Of Us' werd bijna gespeeld door andere acteur

Karen Luiken-07 maart 2023 om 07:23

Als je aan ‘The Last Of Us’ denkt, denk je aan Pedro Pascal en andersom. De acteur speelt het iconische karakter Joel en we kunnen ons geen betere match voorstellen. Toch had het niet veel gescheeld of een andere acteur was in de huid gekropen van het hoofdpersonage.

Jeffrey Pierce, die Joel’s broer Tommy speelt in de serie, heeft in een interview met Direct onthuld dat er vóór Pedro Pascal eerst een andere acteur was gecast voor de rol van Joel. Dat was niemand minder dan de Oscar-winnende ster Mahershala Ali, bekend van 'Blade' en 'Green Book'. Jeffrey herinnert zich de gesprekken die met Mahershala werden gevoerd.

“Ze waren aanvankelijk in gesprek met Mahershala Ali over het spelen van Joel”, aldus Jeffrey. “Dan was het voor de hand liggend dat ik Tommy niet zou spelen. Toen ze uiteindelijk toch voor Pedro Pascal kozen, dacht ik nog steeds dat ik de rol niet zou krijgen. Ik ben immers ouders dan hem.”

Ook dit 'Love Island'-koppel uit elkaar

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:59

Twee van de drie koppels die vorige week in de finale van ‘Love Island’ stonden, zijn al uit elkaar. Na Nycole en Jonna hebben nu ook Garbi en Junar hun relatie verbroken.

Garbi leerde Junar kennen toen haar andere scharrel Kevin naar Casa Amor ging. Ze viel als een blok voor de Nederlander en belandde zelfs met hem op de tweede plek in de finale. Het leek erop dat de twee een rooskleurige toekomst tegemoet gingen, maar niets blijkt nu minder waar. Via Instagram laat Garbi weten dat het over is tussen haar en Junar.

“Lieve allemaal, ik wil jullie even vertellen dat het niet meer werkt tussen mij en Junar en ik besloten heb om er een punt achter te zetten”, aldus Garbi. “Ik vind het enorm spijtig dat het zo gelopen is. Maar het voelt gewoon eenzijdig allemaal.”

Disney+ lanceert nieuwe beelden van langverwachte 'Percy Jackson'-serie

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:45

Disney+ heeft een gloednieuwe trailer gedeeld van ‘Percy Jackson and Te Olympians’. De langverwachte serie gaat op 20 december in première.

In ‘Percy Jackson and the Olympians’ is te zien hoe Percy Jackson, Grover Underwood en Annabeth Chase aan een heldhaftige zoektocht beginnen. De hoofdrollen worden gespeeld door Walker Scobell, Aryan Simhadri en Leah Sava Jeffries. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Lin-Manuel Miranda, Megan Mullally, Toby Stephens, Virginia Kull, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Glynn Turman en Lance Reddick.

Op 20 december komen de eerste twee afleveringen van de serie online. Daarna volgt er elke week een nieuwe aflevering.

Ontdek meer