Animatieserie over Lionel Messi in de maak

Karen Luiken-07 maart 2023 om 07:06- Foto:

Reuters

Lionel Messi krijgt een eigen animatieserie. De Argentijnse profvoetballer werkt volgens Deadline samen met Sony Music Entertainment aan een show.

De serie gaat over Messi die als kind allerlei obstakels tegenkomt terwijl hij door een videogame reist. Het verhaal is gericht op kinderen en jongvolwassenen. De reeks wordt geproduceerd in verschillende talen, waaronder Engels en Spaans.

“Sinds ik een kind was heb ik altijd van animatieseries gehouden”, zegt Messi, wiens droom met deze animatieserie in vervulling gaat. “We hopen dat iedereen het resultaat leuk zal vinden.”

Dit zijn de eerste beelden van nieuw seizoen EOTB

Karen Luiken-29 februari 2024 om 07:44

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert terug met een nieuw seizoen vol liefde, drama en lust. Op 7 april wordt de eerste aflevering uitgezonden. En dít is wat je daarvan mag verwachten. Er is een teaser gedeeld!

Als we MTV mogen geloven, wordt het ‘een onstuimig seizoen waar drama en emoties tot ongekende hoogtes stijgen bij elke nieuwe ex die het strand betreedt’. Het gaat dit keer om een all stars-seizoen, wat betekent dat er voornamelijk oud-deelnemers mee zullen doen. Het programma trapt af met oud-gedienden Maxim, Luca, Ivory, Elias, Ayleen, Michelle, Shirley en Yara-Nour.

Het tiende seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is vanaf 7 april wekelijks om 22:00 uur te zien op MTV en vanaf 9 april wekelijks bij Streamz.

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

Ontdek meer