Mislukte tattoo van 'oog' gaat viral: zie jij waarom?

Karen Luiken-07 maart 2023 om 06:58

Laat je een oog op je arm tatoeëren, ziet het er vervolgens uit alsof je een enorme vulva op je lichaam hebt laten vereeuwigen. Het overkwam een 21-jarige Amerikaan. Hij gaat viral met zijn spiksplinternieuw inktplaatje (waar hij hoogstwaarschijnlijk spijt van heeft).

De partner van de man in kwestie plaatste een foto van de tatoeage op Twitter en gaat sindsdien viral. “Dit is een oogvagina”, staat erbij geschreven. Op het plaatje is een gedeeltelijk geopend oog zonder wimpers te zien en andere Twitteraars gaan er helemaal los op.

“Waarom laat hij dit verticaal zetten? Dat maakt het nog erger”, zegt er een. “Het eerste wat ik zag was absoluut een vagina”, aldus een ander. En een derde: “Deze tattoo brengt me in de war. Als het een oog is, waarom kijkt het dan helemaal naar de zijkant alsof er rechts iets gebeurt?”

Mattel en Heinz brengen 'Barbiecue'-saus op de markt

Chelsy Vanlerberghe-17 april 2024 om 12:00- Foto:

Mattel

De 'barbiecore'-craze is nog steeds niet over! En Heinz springt maar al te graag mee op de hype. Samen met speelgoedgigant Mattel hebben ze de 'Heinz classic Barbiecue Sauce' gelanceerd. De knalroze saus is een vegan mayonaise met BBQ-saus erin. Er is ook bietenextract aan toegevoegd om de kenmerkende roze kleur te bereiken.

Het idee is ontstaan na de hype rond de 'Barbie'-film vorig jaar en komt net op tijd voor de 65ste verjaardag van de bekende pop. Als je de saus graag zelf wil uitproberen, moet je snel zijn. Het product is in beperkte oplage verkrijgbaar via deze site en is enkel fysiek te vinden in Spaanse en Britse winkels.

Met deze truc zal je crush non-stop aan je denken

Chelsy Vanlerberghe-11 april 2024 om 10:43

Een nieuwe truc om je crush te veroveren gaat viraal op TikTok. Het wordt de 'cavoodle-methode' genoemd, en ja, dat verwijst naar het schattige hondenras.

Dus, wat hebben de hondjes en jouw crush met elkaar gemeen? Veel, volgens een TikTokker Pheveya.

In een TikTok met meer dan een miljoen views legt ze uit dat de cavoodle-methode ervoor zal zorgen dat je crush niet kan stoppen met aan je te denken. Het idee is simpel: praat non-stop over iets waar je van houdt, net zoals Pheveya dat doet met cavoodles.

“Hij begon me te associëren met cavoodles. Hij kon niet eens een cavoodle zien zonder aan mij te denken,” zegt ze over haar ex. Voordat ze samen waren, stuurde hij haar elke dag video's en foto's van de hondjes.

Nu ze uit elkaar zijn, kan hij haar niet ontlopen omdat hij elke keer als hij zo'n hond ziet aan haar denkt.

Het werkt niet alleen voor hondenliefhebbers. Een vriendin van Pheveya probeerde de truc uit met ramen noedels. Haar crush begon haar te associëren met ramen noedels, en telkens als hij ze in de winkel ziet, stuurt hij haar een berichtje.

Pheveya's datingtip? Blijf je favoriete onderwerp ter sprake brengen, net zolang je crush niet meer aan hetgeen kan denken zonder aan jou te denken.

Ontdek meer