Mislukte tattoo van 'oog' gaat viral: zie jij waarom?

Karen Luiken-07 maart 2023 om 06:58

Laat je een oog op je arm tatoeëren, ziet het er vervolgens uit alsof je een enorme vulva op je lichaam hebt laten vereeuwigen. Het overkwam een 21-jarige Amerikaan. Hij gaat viral met zijn spiksplinternieuw inktplaatje (waar hij hoogstwaarschijnlijk spijt van heeft).

De partner van de man in kwestie plaatste een foto van de tatoeage op Twitter en gaat sindsdien viral. “Dit is een oogvagina”, staat erbij geschreven. Op het plaatje is een gedeeltelijk geopend oog zonder wimpers te zien en andere Twitteraars gaan er helemaal los op.

“Waarom laat hij dit verticaal zetten? Dat maakt het nog erger”, zegt er een. “Het eerste wat ik zag was absoluut een vagina”, aldus een ander. En een derde: “Deze tattoo brengt me in de war. Als het een oog is, waarom kijkt het dan helemaal naar de zijkant alsof er rechts iets gebeurt?”

Nieuwe hype: ‘everything shower’ - “beter dan seks”

Dieter Blarinckx-13 mei 2023 om 07:35- Foto:

MindBodyGreen

Sociale media kunnen vaak zorgen voor een nieuwe hype waar de Gen Z’s en millennials dan even helemaal weg van zijn. Zo is er de laatste tijd ook veel te doen rond de ‘everything shower’, het fenomeen waarbij je tussen de twee en vier uur onder de douche staat terwijl je luistert naar je favoriete muziek.

De nieuwste trend op het gebied van totale verzorging is de ‘everything shower,’ waarbij ze zelfs twee tot vier uur lang een extreem warme, stomende douche nemen. Tijdens die douche wordt elk hoekje van het lichaam verzorgd terwijl men luistert naar muziek. De hype is vooral viraal aan het gaan op TikTok, waarbij de #EverythingShower al meer dan 168,9 miljoen keer bekeken werd.

Influencer Kourv Annon plaatste nog een TikTok waarin ze tegen haar verloofde zei dat “een ‘everything shower’ met warm water en Taylor Swift is beter dan seks. Sorry!”

Maar ze is heus niet de enige, want op TikTok vind je nu énorm veel video’s over deze nieuwe hygiënische hype.

Ga jij het eens proberen?

Hitsig koppel kan zich niet inhouden bij concert Taylor Swift

Dieter Blarinckx-04 mei 2023 om 16:24

Op het internet circuleren vaak de meest zotte en seksueel getinte beelden. Van een sekspartij tijdens de Zillion Nights vorig jaar, tot dit hitsige koppel dat zich niet kon inhouden op een Taylor Swift-concert.

De Amerikaanse Taylor Swift trad onlangs drie keer op in het AT&T Stadium in het Texaanse Arlington. Massaal veel fans zakten natuurlijk af naar het bekende stadium om hun idool te zien. Maar tussen die gasten zat ook een hitsig koppel dat helemaal uit de bol ging op het nummer ‘Ready For It?’.

Omstaanders konden het tafereel haast niet geloven en haalden natuurlijk massaal hun smartphone boven. Zo legden ze het hitsige partijtje vast op camera. En die beelden gaan nu natuurlijk viraal…

Check ze hier:

Ontdek meer