TAGMAG & Poliakov hosten een exclusieve preparty bij jou op kot!

Nezir Yikik-13 maart 2023 om 15:07

Ook altijd al een epische preparty willen organiseren met alles erop en eraan? Say no more, want Poliakov & TAGMAG hosten samen met Insider Clémentine Caron en Martijn Spaepen twee exclusieve preparties bij jou thuis of op kot. Zo zet jij je avondje uit met vrienden stijlvol in!

Er is meer, want naast de preparties geven we samen met Poliakov ook 20 geweldige ‘Ultimate Ears Boom 3'-speakers weg, om elke week je eigen preparty te knallen.

Beantwoord de onderstaande vraag en vergeet zeker niet om je Instagram of TikTok handle mee te sturen.

De winnaars van de preparties (donderdag 23/03 en donderdag 30/03) én de speakers worden door TAGMAG persoonlijk op de hoogte gebracht. Wacht niet te lang, want op 16/03 om stipt 17u loopt de wedstrijd af.

GAIA lanceert unieke T-shirts en jij kan er één winnen!

Maxine Decaluwé-20 maart 2023 om 12:45

GAIA viert zijn 30ste verjaardag en dat laat de dierenrechtenorganisatie niet zomaar voorbijgaan. Samen met designer Steven Spillebeen (allereerste winnaar van ‘Big Brother’), brengt GAIA een unieke shirt-collectie uit. T-shirts waarin je niet alleen schittert, maar ook nog eens de dieren steunt. Hoe geweldig is dat?!

De T-shirts zijn gemaakt van 100% duurzame materialen en zijn dus volledig vegan proof. Rebel produceert de collectie met biologisch katoen en polyester dat uit gerecycleerde flessen is gewonnen. En jawel, zelfs de inkt is volledig vegan certified!

Om de lancering van de unieke collectie te vieren, geeft GAIA enkele T-shirts weg. Deelnemen doe je door de vraag in het onderstaande formulier te beantwoorden. That’s it!

Ook helemaal weg van de collectie en wil je er zelf één kopen of weggeven als verrassing? Neem dan zeker een kijkje op de webshop van GAIA. Zo verspreid je samen met hen het bewustzijn voor een betere wereld.

Win duotickets voor avant-première 'Cocaine Bear'!

Joyce Vander Auwera-10 februari 2023 om 15:59

‘Cocaine Bear’ is gebaseerd op een verbazingwekkend verhaal, namelijk: een zwarte beer die een hele lading cocaïne opeet. Say what?! Ja, je leest het goed. In 1985 heeft een zwarte beer een hele hoop cocaïne opgegeten. Hoe komt dat? Een vliegtuig die de cocaïne vervoerde was neergestort en de beer had blijkbaar zin in een toetje.

De film is een zwarte komedie over een onaangepaste groep agenten, criminelen, toeristen en tieners die allemaal samenkomen in het hart van een bos in de Amerikaanse staat Georgia. Op die plek is een woedend, bloeddorstig superroofdier op jacht, volledig gek geworden door de inname van een enorme dosis cocaïne.

Heb jij zin om een zwarte beer high on cocaine te zien ragen op een killing spree samen met je bestie, lief of eender wie? TAGMAG geeft maar liefst 40 duotickets weg voor de exclusieve avant-première van ‘Cocaine Bear’ op dinsdag 21/02 om 20u in Cinema White in Brussel!

Doe mee met onderstaande give-away en maak kans op een duoticket inclusief drankje en popcorn! Veel succes. 🐻🍿

Ontdek meer