'Avengers: Endgame' gewiste scène lijkt theorie over Thanos te bevestigen

Nezir Yikik-06 maart 2023 om 08:50- Foto:

beeld uit Avengers: Endgame

Fans van de MCU (Marvel Cinematic Universe) speculeren al enkele jaren over mogelijke theorieën rond het personage van Josh Brolin (Thanos) in ‘Avengers: Endgame’. Uit een nog nooit eerder vertoonde scène, blijkt het dat fans het al die tijd bij het juiste eind hadden.

De scène die inmiddels op Disney Plus te bekijken is, laat een alternatieve versie zien van een conversatie tussen Hulk (Mark Ruffalo) en The Ancient One (Tilda Swinton).

Swintons personage vertelt dat - van zodra er een infinity stone verwijderd wordt - er een nieuwe alternatieve tijdlijn gecreëerd wordt. Zij zou in het verleden al eens gebruik gemaakt hebben van tijdsteen om verder dan haar eigen dood te kijken.

Wat ze Hulk daarna vertelt is dat Thanos’ vernietigende vingerknip niemand doodde, maar wel de helft van het Marvel-universum leven wegvaagde. Het is om die reden dat de weggevaagde karakters teruggebracht konden worden, want zij waren immers niet “dood”.

Hoewel dit verklaart waarom Black Widow (Scarlett Johansson) - die stierf toen ze iedereen probeerde terug te brengen - niet uit de dood kon herrijzen, onthult het óók een mogelijk toekomstprobleem voor de Avengers.

De in 2019 uitgebrachte film, eindigt met Tony Stark die Thanos en zijn leger (slechts) uit het bestaan wiste. Als alle weggevaagde karakters teruggebracht konden worden, zou het theoretisch gezien ook mogelijk zijn bij Thanos en zijn leger. Wil dit zeggen dat Thanos’ verhaal nog niet helemaal is uitverteld?

Nieuwe trailer voor 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'

Simon Smetryns-20 september 2023 om 14:05

Vanaf 15/11 kan je in de bioscoop gaan kijken naar 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'!

Lionsgate lanceerde vandaag nog een nieuwe trailer en oooh wat kijken we uit naar deze film!

Nieuwe romcom 'Love At First Sight' vanaf nu te zien

Karen Luiken-16 september 2023 om 08:02

Fan van de ‘To All The Boys’-reeks? Dan ga je dit ook leuk vinden. Netflix heeft de gloednieuwe film ‘Love At First Sight’ online gezet, een romcom die in het leven is geroepen door de makers van ‘To All The Boys’.

‘Love At First Sight’ gaat over Hadley, die naar Londen wil om de bruiloft van haar vader bij te wonen. Maar als ze op het vliegveld in New York aankomt, mist ze haar vliegtuig en leert ze op toevallige wijze haar droomman Oliver kennen. Er ontstaat meteen een band. Een lange nacht samen in het vliegtuig gaat in een oogwenk voorbij, maar bij de landing op Heathrow worden de twee van elkaar gescheiden en elkaar terugvinden in de chaos lijkt onmogelijk. Zal het lot tussenbeide komen en deze stoelmaatjes zielsverwanten worden?

De hoofdrollen worden gespeeld door Haley Ru Richardson (bekend van ‘The White Lotus’) en Ben Hardy.

Ontdek meer