Rock Werchter maakt volledige line-up bekend

Karen Luiken-06 maart 2023 om 07:06

De line-up van Rock Werchter is compleet. De organisatie van het festival kondigde in de voorbije weken meerdere artiesten aan en heeft met een laatste badge van 34 namen het affiche rond gemaakt.

Rock Werchter vindt dit jaar van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli plaats. Nieuwe namen voor de donderdag zijn Zwangere Guy, King Princess, Raye, Weyes Blood, Ashnikko, Holly Humberstone, The Snuts, The Reytons, Lil Lotus, Body Type en The Mary Wallopers.

Kasabian, Black Box Revelation, Bear’s Den, Viagra Boys, SONS, CMAT en Hideous worden op vrijdag in het Festivalpark verwacht.

Zaterdag is het de beurt aan XINK, blackwave., Vintage Trouble, Sofi Tukker, Danielle Ponder, The Murder Capital, Just Mustard, STONE, Dead Poet Society en Mayorga.

Op zondag wordt het festival afgesloten met Dermot Kennedy, Inhaler, The Teskey Brothers, Portland, Billy Nomates en Destroy Boys. Verder komt op deze dag ook MEROL optreden. Zij stond eigenlijk gepland voor de donderdag.

Eerder werden onder meer Muse, Arctic Monkeys, Stromae, Red Hot Chili Peppers, Stormzy, Liam Gallagher, Oscar and The Wolf, Queens of the Stone Age, Rosalía, Iggy Pop en Editors aangekondigd.

Tickets zijn in verkoop via ticketmaster.be. De volledige line-up zie je hieronder.

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Måneskin komt naar Rock Werchter

Karen Luiken-15 november 2023 om 07:20

Je hebt al heel veel redenen om uit te kijken naar de zomer. Rock Werchter heeft deze week niet één, maar twee nieuwe headliners bekendgemaakt. De meest recente: Måneskin.

Het optreden in 2022 is blijkbaar goed bevallen, want Måneskin keert komend jaar terug naar het podium van Rock Werchter. De Italiaanse band sluit op vrijdag 5 juli de main stage af.

Eerder deze week maakte de organisatie van het festival bekend dat Dua Lipa gestrikt is als headliner op zaterdag 6 juli. Zij sluit die dag de main stage af. Een dagje later, op zondag 7 juli, is die eer aan de Foo Fighters.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vanaf vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Ontdek meer