Yay! Vijfde seizoen 'De Verhulstjes' bevestigd

Karen Luiken-06 maart 2023 om 07:00

Na opnieuw een succes van het vierde seizoen van ‘De Verhulstjes’ was het natuurlijk niet de vraag óf er een vervolg aangekondigd zou worden, maar wanneer. Wel, dat moment is hier! Gert en Ellen Verhulst hebben bevestigd dat er een vijfde seizoen komt.

“We hadden niet verwacht dat mensen zoveel interesse zouden hebben in ons dagelijkse leven, maar bon. We vinden het alleen maar leuk”, zei Gert in een gesprek met RTL Boulevard. “Wij kijken er zelf met heel veel plezier naar. Is dat fout? Er is niks zo mooi als met je kinderen en vrouw een programma te maken. Ik heb nooit het gevoel gehad dat we aan het werk waren.”

Over het vijfde seizoen mag Gert nog niet veel verklappen, maar hij zegt wel dat het er gaat komen. “We gaan iets heel leuks doen. We kijken er heel erg naar uit.”

'Geordie Shore'-ster Holly bevallen van eerste kindje

Karen Luiken-07 juni 2023 om 08:48

De ‘Geordie Shore’-familie heeft er een nieuw lid bij gekregen. Holly Hagan is bevallen van een kindje, laat ze weten via social media.

Holly en haar man Jacob hebben een zoontje gekregen dat ze de naam Alpha-Jax Blyth hebben gekregen. Het is voor beiden het eerste kindje.

Holly en Jacob leerden elkaar in 2017 kennen tijdens een vakantie op Ibiza. Vorig jaar gaven ze elkaar het jawoord op datzelfde eiland. “Gefeliciteerd met ons jubileum”, schreef Jacob gisteren op Instagram. “Precies een jaar geleden trouwen we op Ibiza. Nu zitten we met ons zoontje in onze babybubbel. Wat een jaar is het geweest.”

Apple gaat stoppen met autocorrectie bij woordje 'fuck'

Karen Luiken-07 juni 2023 om 08:28

Apple leek het lange tijd niet te willen accepteren dat mensen soms ‘fuck’ willen typen. Telkens als het woordje werd gebruikt, maakte de autocorrectie er automatisch het woordje ‘duck’ van. Maar dat is binnenkort verleden tijd.

Na twintig jaar klagen over de autocorrectie van Apple wordt er nu eindelijk geluisterd. Apple gaat het voor gebruikers mogelijk maken om ‘fuck’ te typen zonder automatisch te worden gecorrigeerd. Dat heeft Craig Federighi, softwarechef van het bedrijf, dinsdag aangekondigd tijdens een conferentie in Californië. Hij zegt dat de toestellen van Apple een ‘lerend’ toetsenbord krijgen. Als jij een woord wilt typen dat het toetsenbord eigenlijk niet kent maar dat jij vaak gebruikt, gaat hij het vanzelf herkennen.

De verandering wordt naar verwachting ingevoerd met de nieuwe iOS 17, die dit najaar beschikbaar zal zijn als software-update.

Ontdek meer