Volledige 'Het Verhaal van Vlaanderen' nu op VRT MAX

Dieter Blarinckx-05 maart 2023 om 20:01

Afgelopen zondagavond kwam de laatste aflevering van het immens populaire VRT-programma 'Het Verhaal van Vlaanderen' op tv. Heb je die aflevering, of zelfs het ganse seizoen, gemist? Geen zorgen, want alle afleveringen staan nu op VRT MAX.

In het tiendelige 'Het Verhaal van Vlaanderen' duikt presentator Tom Waes op onnavolgbare wijze in onze geschiedenis. Beleef historische ontdekkingen, Vlaamse veldslagen of spraakmakende romances vanop de eerste rij. De afleveringen starten helemaal in de prehistorie en gaan tot oudjaar 1999. En dat kan je nu allemaal gratis streamen via VRT MAX.

Maar dat is nog niet alles, want wegens groot succes zijn er nu ook enkele boeken beschikbaar, én zelfs een gezelschapsspel. Al die leuke zaken kan je vinden op de webshop van VRT. Die vind je hier.

Stream nu alle afleveringen van 'Het Verhaal van Vlaanderen' via VRT MAX.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Ontdek meer