Volledige 'Het Verhaal van Vlaanderen' nu op VRT MAX

Dieter Blarinckx-05 maart 2023 om 20:01

Afgelopen zondagavond kwam de laatste aflevering van het immens populaire VRT-programma 'Het Verhaal van Vlaanderen' op tv. Heb je die aflevering, of zelfs het ganse seizoen, gemist? Geen zorgen, want alle afleveringen staan nu op VRT MAX.

In het tiendelige 'Het Verhaal van Vlaanderen' duikt presentator Tom Waes op onnavolgbare wijze in onze geschiedenis. Beleef historische ontdekkingen, Vlaamse veldslagen of spraakmakende romances vanop de eerste rij. De afleveringen starten helemaal in de prehistorie en gaan tot oudjaar 1999. En dat kan je nu allemaal gratis streamen via VRT MAX.

Maar dat is nog niet alles, want wegens groot succes zijn er nu ook enkele boeken beschikbaar, én zelfs een gezelschapsspel. Al die leuke zaken kan je vinden op de webshop van VRT. Die vind je hier.

Stream nu alle afleveringen van 'Het Verhaal van Vlaanderen' via VRT MAX.

Bart kan emoties niet in bedwang houden in 'Big Brother'

Karen Luiken-20 maart 2023 om 16:55

Bart laat zijn emoties niet vaak zien in ‘Big Brother’. Als hij dat al doet, dan moet het een goede reden hebben. Vorige week liet een traantje bij het zien van een trouwfoto van zijn vrouw. Deze week is het zijn dochter die voor emoties zorgt. “Ik ben een fiere papa.”

Ed Sheeran krijgt documentaire op Disney+

Karen Luiken-20 maart 2023 om 16:52

Fans van Ed Sheeran krijgen binnenkort een exclusief inkijkje in het leven van de zanger. Op 3 mei lanceert Disney+ een documentaire over hem.

De docu wordt een vierdelige serie die de naam ‘Ed Sheeran: The Sum Of It All’ draagt. De zanger opent daarin de deuren naar een eerlijke kijk in zijn privéleven. Hij wordt gevolgd bij alles wat hij doet. Er komen interviews voorbij, nooit eerder vertoonde beelden, intieme shows en gesprekken met zijn vrouw en andere dierbaren. “In deze docuserie gaan we een kant van Ed Sheeran onthullen die fans nog nooit eerder hebben gezien”, zegt Ayo Davis van Disney. “We hebben iets authentieks en persoonlijks gecreëerd dat niet alleen het publiek zal vermaken, maar hen ook zal inspireren om groots te dromen en hun passies na te jagen.”

Ed reageert zelf ook op het nieuws: “Ik ben altijd erg op mijn hoede geweest in mijn privéleven; de enige documentaire die ik ooit maakte, ging over mijn songwriting. Disney benaderde me om een vierdelige documentaire te maken en het voelde als het juiste moment om de deur open te doen en mensen binnen te laten. Ik hoop dat iedereen ervan geniet.”

Ontdek meer