Volledige 'Het Verhaal van Vlaanderen' nu op VRT MAX

Dieter Blarinckx-05 maart 2023 om 20:01

Afgelopen zondagavond kwam de laatste aflevering van het immens populaire VRT-programma 'Het Verhaal van Vlaanderen' op tv. Heb je die aflevering, of zelfs het ganse seizoen, gemist? Geen zorgen, want alle afleveringen staan nu op VRT MAX.

In het tiendelige 'Het Verhaal van Vlaanderen' duikt presentator Tom Waes op onnavolgbare wijze in onze geschiedenis. Beleef historische ontdekkingen, Vlaamse veldslagen of spraakmakende romances vanop de eerste rij. De afleveringen starten helemaal in de prehistorie en gaan tot oudjaar 1999. En dat kan je nu allemaal gratis streamen via VRT MAX.

Maar dat is nog niet alles, want wegens groot succes zijn er nu ook enkele boeken beschikbaar, én zelfs een gezelschapsspel. Al die leuke zaken kan je vinden op de webshop van VRT. Die vind je hier.

Stream nu alle afleveringen van 'Het Verhaal van Vlaanderen' via VRT MAX.

Alle afleveringen derde seizoen ‘Bridgerton’ nu te zien

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:49

Soms vliegen vier weken in een sneltreinvaart voorbij, soms duren ze tergend lang. De afgelopen vier weken vallen onder de laatste categorie. Hoe dat komt? Het wachten op het tweede deel van het derde seizoen van ‘Bridgerton’ was killing. Maaar lieve mensen, jullie geduld wordt vandaag beloond. Het complete derde seizoen is vanaf nu namelijk ein-de-lijk te zien op Netflix!

In het eerste deel van het derde seizoen zagen we hoe Colin Bridgerton en Penelope Featherington zich verloofden, en hoe de ton daar vol verbazing op reageerde. In het tweede deel staat het huwelijk tussen de twee centraal, terwijl Penelope haar alter ego als Lady Whistledown nog steeds voor haar grote liefde probeert te verbergen. Maar of haar dat gaat lukken...?

Onderstaande trailer geeft een klein voorproefje. De rest zie je op Netflix. Veel kijkplezier!

Script derde seizoen 'Euphoria' officieel in de maak

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:34

Fans twijfelden of er wel een derde seizoen van ‘Euphoria’ zou komen, maar dat nieuws is nu nog maar eens bevestigd door Casey Bloys, directeur content bij HBO. Hij zegt in een gesprek met Variety dat schrijver Sam Levinson druk bezig is met het script.

HBO heeft de komst van het derde seizoen eerder dit jaar al aangekondigd, maar toch ontstonden er twijfels bij fans. De reeks werd meerdere keren uitgesteld en acteurs uit de show hoorden niets over een eventueel vervolg. Actrice Chloe Cherry, die Faye speelt in de serie, zei eerder deze maand nog dat de makers ‘nog steeds geen contact met haar hadden opgenomen’.

Maaarrrr, niet getreurd. Want het derde seizoen gaat er gewoon komen. Schrijver Sam Levinson worstelde met het verhaal, wat mogelijk een van de redenen voor het uitstel is. “Sam wilde het verhaal niet meer op een middelbare school laten afspelen, waar het zich toen afspeelde en logisch was”, aldus directeur Casey Bloys. “Als je dat weglaat, blijven er heel veel andere mogelijkheden over. Maar ik geloof dat hij nu een idee heeft waar hij enthousiast over is en hij is druk bezig met schrijven.”

De directeur bevestigt ook dat de cast hetzelfde blijft. Het is nog niet bekend wanneer de opnames van start gaan.

Ontdek meer