Is dit de boyfriend van 'Stranger Things'-ster Noah Schnapp?

Dieter Blarinckx-05 maart 2023 om 19:54

Begin dit jaar kwam de populaire 'Stranger Things'-acteur Noah Schnapp uit de kast. Via TikTok maakte hij bekend dat hij op mannen valt, maar over een mogelijke boyfriend was nooit sprake. Tot nu misschien...

De 18-jarige Amerikaanse tiener geniet momenteel met volle teugen van wat welverdiende congé in de Dominicaanse Republiek. En daar is hij niet alleen...

In zijn laatste post op instagram zien we hem in bloot bovenlijf samen genieten met Tyler Levin. De caption bij de blije foto luidt: "Mi Amigo", maar zijn volgers denken toch dat er meer aan de hand is. Hoewel er enkelen beweren dat Tyler maar gewoon een vriend is, is de meerderheid er toch zeker van: dit is de boyfriend van Noah.

Check zijn post en coming out hieronder. Wat denk jij?

Voormalig Fifth Harmony-zangeres Normani komt met soloalbum

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:47

Normani komt met haar eerste soloalbum. Dat nieuws deelt de 27-jarige voormalige zangeres van Fifth Harmony via Instagram.

“Terwijl ik dit typ, ben ik aan het huilen”, schrijft Normani bij de aankondiging. De artiest deelt een foto van haar cover en laat weten dat de plaat ‘Dopamine’ gaat heten. In een andere post maakt ze bekend dat fans het werk binnenkort op een vrijdag kunnen verwachten, maar een exacte releasedatum is er nog niet. “Ik heb er zes jaar aan gewerkt.”

Normani ging solo nadat Fifth Harmony in 2018 uit elkaar ging. De zangeres bracht sindsdien al meerdere singles uit, maar van een eigen plaat kwam het nog niet. ‘Dopamine’ wordt haar eerste soloalbum.

Nieuw album Billie Eilish is klaar

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:20

Billie Eilish heeft groot nieuws voor haar fans. De zangeres maakt via Instagram bekend dat haar nieuwe album eindelijk af is.

“Mijn album is gemasterd”, schrijft Billie bij een reeks foto's van zichzelf. Daarmee bedoelt de zangeres dat de nummers op haar plaat zijn afgewerkt. ‘Mastering’ betekent namelijk het achteraf bewerken van een eindmix op het gebied van volume en kleur.

Het album, waarvan de titel en releasedatum nog niet bekend zijn, wordt de opvolger van de uit 2021 afkomstige plaat ‘Happier Than Ever’. Het wordt het derde studioalbum van Billie.

Ontdek meer