Is dit de boyfriend van 'Stranger Things'-ster Noah Schnapp?

Dieter Blarinckx-05 maart 2023 om 19:54

Begin dit jaar kwam de populaire 'Stranger Things'-acteur Noah Schnapp uit de kast. Via TikTok maakte hij bekend dat hij op mannen valt, maar over een mogelijke boyfriend was nooit sprake. Tot nu misschien...

De 18-jarige Amerikaanse tiener geniet momenteel met volle teugen van wat welverdiende congé in de Dominicaanse Republiek. En daar is hij niet alleen...

In zijn laatste post op instagram zien we hem in bloot bovenlijf samen genieten met Tyler Levin. De caption bij de blije foto luidt: "Mi Amigo", maar zijn volgers denken toch dat er meer aan de hand is. Hoewel er enkelen beweren dat Tyler maar gewoon een vriend is, is de meerderheid er toch zeker van: dit is de boyfriend van Noah.

Check zijn post en coming out hieronder. Wat denk jij?

Holi: zo duur was het kapsel van Halle Bailey in 'The Little Mermaid'

Karen Luiken-30 mei 2023 om 14:17

De gloednieuwe film ‘The Little Mermaid’ heeft veel geld gekost. In het totaal zo’n 200 miljoen dollar, waarvan een behoorlijk deel naar de oranje lokken van hoofdrolspeelster Halle Bailey zijn gegaan.

Het was belangrijk dat Halle, die al jaren dreadlocks draagt, oranje haar zou krijgen voor haar hoofdrol in ‘The Little Mermaid’. Ze hadden natuurlijk een pruik voor haar kunnen kopen, maar in plaats daarvan werd gekozen voor een andere optie. Een veel duurdere optie. Haarstyliste Camille Friend werd ingeschakeld en zorgde ervoor dat de dreadlocks van Halle een oranje gloed kregen.

Hoe ze dat heeft gedaan? De bestaande dreadlocks van Halle zijn bewaard gebleven en daar zijn drie verschillende kleuren rood omheen gewikkeld. “We hebben de interne structuur van haar haren niet aangepast”, vertelt de haarstyliste volgens Variety. Wel moesten er soms stukken haar verwijderd worden en opnieuw worden aangebracht.

Al met al heeft het uren geduurd voordat het kapsel van Halle perfect was. En tja, dat kost natuurlijk geld. “Minimaal 140.000 euro”, zegt de haarstyliste.

Elliot Page vertelt over eerste zoen met vrouw

Karen Luiken-30 mei 2023 om 04:31

Elliot Page was dolblij toen hij voor de eerste keer met een vrouw kuste. Hoe dat ging, vertelt de acteur in zijn nieuwe boek ‘Pageboy’, dat volgende week verschijnt en waarvan People alvast een voorproefje heeft gekregen.

De kus vond plaats in een gaybar, vlak voor de première van zijn film ‘Juno’. Het gebeurde met een vrouw die Paula heet. “Ik was aan het dansen, het zweet drupte van mijn rug, langs mijn borst. Ik zag Paula’s haar draaien terwijl ze zich moeiteloos bewoog”, schrijft Elliot in het boek. “Ik betrapte haar terwijl ze naar me keek, of was het andersom? We wilden gepakt worden. Als een hert in het licht van je koplampen. Geschrokken, maar niet gebroken.”

Elliot vroeg of hij haar mocht kussen. “En toen deed ik het”, vervolgt hij. “In een homobar, voor iedereen om ons heen. Ik begon te begrijpen waar al die gedichten over gingen.”

Hij gaat door: “Vroeger was alles koud, roerloos, emotieloos. Elke vrouw van wie ik had gehouden, had niet van mij gehouden. En degene die het misschien wel had gedaan, deed het op de verkeerde manier. Maar hier was ik dan, op een dansvloer met een vrouw die me wilde kussen. De vijandige, wrede stem die mijn hoofd overspoelde wanneer ik het verlangen voelde, zweeg.”

Ontdek meer