'The 100'-acteur stopt met acteren

Karen Luiken-05 maart 2023 om 14:23

Isaiah Washington, vooral bekend van zijn rollen in ‘The 100’ en ‘Grey’s Anatomy’, stopt met acteren. Dat laat hij weten in een tweet.

“Met pijn in het hart maar ook met een gevoel van opluchting kondig ik vandaag mijn vervroegde pensionering in de entertainmentindustrie aan”, aldus Isaiah. “Ik ben jullie dankbaar voor jullie steun door de jaren heen.”

Isaiah schrijft dat de film ‘Corsicana’ het laatste project zal zijn waar hij als acteur in te zien is. “Ik zal af en toe foto’s van mijn pensioneringsgeheimen delen, maar tot die tijd: be safe. Je dierbaren houden van je en hebben je nodig. Salute!”

Viktor is kwijt in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-09 december 2023 om 09:18

Was jij vroeger ook altijd kwijt als klein kind? Die streek is Viktor Verhulst nog steeds niet kwijt. In een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes' is te zien hoe Ellen, Marie en Gert naarstig naar hem op zoek zijn als ze door een gids worden geroepen om te vertrekken naar een bootactiviteit. Geen ideale timing... Sneak preview!

Selena Gomez niet langer vrijgezel

Karen Luiken-08 december 2023 om 12:18- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. De actrice heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met producer Benny Blanco.

Het nieuws kwam donderdag aan het licht, nadat een fanaccount op Instagram een foto van Selena en Benny plaatste. Selena reageerde daar zelf op met de tekst: “Hij is mijn alles en zit in mijn hart.”

Het is niet bekend hoelang Selena en Benny nu samen zijn, maar we weten wel dat de twee onlangs samen hebben gewerkt aan Selena’s nieuws nummer ‘Single Soon’. Het kersverse koppel blijkt dus zowel privé als zakelijk een gouden match.

Ontdek meer