Zien: trailer spin-off ‘Grease’ gedropt

Dieter Blarinckx-05 maart 2023 om 08:46

De musicalfilm ‘Grease’ is een echte klassieker die iedereen gezien moet hebben. En nu komt er een spin-off aan in de vorm van een serie voor Paramount+. Daar is zopas de eerste trailer van gedropt!

‘Grease: Rise of the Pink Ladies’ werd gemaakt door Annabel Oakes en is een muzikale, romantische en komische televisieserie die te streamen zal zijn via Paramount+. De serie fungeert als een prequel op de nostalgische klassieker ‘Grease’ en is gebaseerd op de gelijknamige toneelmusical van Jim Jacobs en Warren Casey.

De serie speelt zich af in 1954, vier jaar voor de gebeurtenissen van ‘Grease’, en volgt vier studenten die samen de morele paniek aanwakkeren die Rydell High voor altijd zal veranderen en de stichters worden van het eerste iconische kliekje dat bekend staat als de ‘Pink Ladies’.

Check hieronder de trailer:

Disney+ lanceert nieuwe beelden van langverwachte 'Percy Jackson'-serie

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:45

Disney+ heeft een gloednieuwe trailer gedeeld van ‘Percy Jackson and Te Olympians’. De langverwachte serie gaat op 20 december in première.

In ‘Percy Jackson and the Olympians’ is te zien hoe Percy Jackson, Grover Underwood en Annabeth Chase aan een heldhaftige zoektocht beginnen. De hoofdrollen worden gespeeld door Walker Scobell, Aryan Simhadri en Leah Sava Jeffries. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Lin-Manuel Miranda, Megan Mullally, Toby Stephens, Virginia Kull, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Glynn Turman en Lance Reddick.

Op 20 december komen de eerste twee afleveringen van de serie online. Daarna volgt er elke week een nieuwe aflevering.

Schrijf je in voor het derde seizoen van 'LoveMe'!

Joyce Vander Auwera-22 september 2023 om 16:00

Ben jij de perfect match van Ellen? Ontdek het snel...

Win het hart van Ellen, die eerder al te zien was in 'Ex On The Beach: Double Dutch' en 'Shot In The Dark'! Ben jij een sportieve grappenmaker met een loyale en eerlijke ziel? Heb je zin in het leven, ben je speels maar toch toekomstgericht en een tikkeltje avontuurlijk? Dan ben jij degene die we zoeken! 💘 Samen met Streamz gaan we op zoek naar de grote liefde van Ellen in seizoen 3 van 'LoveMe'.

Waarom nog wachten? Schrijf je nu in voor een betoverend liefdesavontuur en wie weet verover jij Ellen haar hartje... Hopelijk tot snel! ❤️

Ontdek meer