Zien: trailer spin-off ‘Grease’ gedropt

Dieter Blarinckx-05 maart 2023 om 08:46

De musicalfilm ‘Grease’ is een echte klassieker die iedereen gezien moet hebben. En nu komt er een spin-off aan in de vorm van een serie voor Paramount+. Daar is zopas de eerste trailer van gedropt!

‘Grease: Rise of the Pink Ladies’ werd gemaakt door Annabel Oakes en is een muzikale, romantische en komische televisieserie die te streamen zal zijn via Paramount+. De serie fungeert als een prequel op de nostalgische klassieker ‘Grease’ en is gebaseerd op de gelijknamige toneelmusical van Jim Jacobs en Warren Casey.

De serie speelt zich af in 1954, vier jaar voor de gebeurtenissen van ‘Grease’, en volgt vier studenten die samen de morele paniek aanwakkeren die Rydell High voor altijd zal veranderen en de stichters worden van het eerste iconische kliekje dat bekend staat als de ‘Pink Ladies’.

Check hieronder de trailer:

Ronahi niet blij met mede 'Big Brother'-bewoners

Karen Luiken-21 februari 2024 om 16:30

Ronahi is niet blij met haar medekandidaten in het ‘Big Brother’-huis. Nu blijkt dat veel mensen haar weg willen hebben en naar huis willen stemmen, is ze duidelijk aangeslagen en barst ze in tranen uit. “Ik weet hoe jullie echt over me denken”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Berlin' krijgt tweede seizoen

Karen Luiken-20 februari 2024 om 06:59

Het zal voor veel fans geen verrassing zijn, maar het eerste seizoen van ‘Berlin’ was zodanig succesvol, dat Netflix heeft besloten een tweede seizoen te maken.

Net zoals in het eerste seizoen zal acteur Pedro Alonso ook in het tweede seizoen de hoofdrol spelen. Hij kruipt opnieuw in de huid an Berlin, een personage uit de Spaanse Netflix-hit ‘La Casa de Papel’, die samen met een aantal andere dieven zoveel mogelijk juwelen hoopt te kunnen stelen tijdens een roof.

De opnames voor het nieuwe seizoen gaan volgend jaar van start. Het is nog niet bekend wanneer we de nieuwe afleveringen kunnen verwachten.

Ontdek meer