'De Mol' toont eerste glimp van nieuwe kandidaten

Karen Luiken-05 maart 2023 om 08:11

Molloten kunnen zich vast klaar gaan maken voor een nieuw seizoen van ‘De Mol’. Op zondag 19 maart gaat het elfde seizoen van het programma van start op Play4. We weten al dat Gilles De Coster de boel gaat presenteren, maar door welke kandidaten wordt hij vergezeld? Hoewel we daar volgende week zondag pas officieel achter komen als ze zich bekendmaken in ‘Café de Mol’, krijgen fans nu alvast een glimp. Zowel van de nieuwe deelnemers als van het nieuwe seizoen.

Ronahi niet blij met mede 'Big Brother'-bewoners

Karen Luiken-21 februari 2024 om 16:30

Ronahi is niet blij met haar medekandidaten in het ‘Big Brother’-huis. Nu blijkt dat veel mensen haar weg willen hebben en naar huis willen stemmen, is ze duidelijk aangeslagen en barst ze in tranen uit. “Ik weet hoe jullie echt over me denken”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

Zien: trailer van nieuwe oorlogsfilm 'Civil War'

Karen Luiken-21 februari 2024 om 06:53

Fan van oorlogsfilms? Dan staat er weer een mooi pareltje op je te wachten. Vanaf 17 april is de nieuwe film ‘Civil War’ te zien in de Belgische bioscopen. Dit is de trailer.

‘Civil War’ is een actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van instorting staat en in totale chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk - het grootste verhaal van hun leven: het onontkoombare einde van de Verenigde Staten zoals we het kennen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Wagner Maura en Kirsten Dunst. De film is geschreven en geregisseerd door Alex Garland.

Ontdek meer