XINK op mainstage Rock Werchter

Dieter Blarinckx-04 maart 2023 om 06:56

Eerder deze week werd de volledige line-up van Rock Werchter 2023 gedeeld. Naast de populaire internationale namen zoals The Reytons en Lil Lotus, werd ook XINK aangekondigd!

Op 1 juli staat de populaire Vlaamse formatie XINK op de mainstage van Rock Werchter. De band kondigde eind vorig jaar enkele nieuwe reünieconcerten aan, alsook nieuwe muziek. De tickets van die concerten waren natuurlijk in een mum van tijd uitverkocht, dus daar maakt Rock Werchter nu graag gebruik van.

De boys van XINK staan dus deze zomer op het hoofdpodium van Rock Werchter, en dat op 1 juli. Tickets zijn nu alvast te koop via deze website.

Check hieronder de nieuwste single van XINK, 'Misschien':

Eerste namen line-up Balaton Sound bekend

Karen Luiken-05 december 2023 om 16:31

De komende editie van Heineken Balaton Sound wordt er eentje om nooit te vergeten. Hoe we dat nu al weten? De eerste namen van de line-up zijn aangekondigd en die zijn legendarisch!

De organisatie van het festival maakt vandaag bekend dat Paul Kalkbrenner, Marshmello, Timmy Trumpet, Lost Frequencies, James Hype, John Newman en Purple Disco Machine van 3 tot en met 6 juli afreizen naar het Balatonmeer in Hongarije. Hetzelfde geldt voor Nervo, Ben Nicky, Will Sparks, Nico Moreno, en Switch Disco.

Na de uitverkochte Early Birds gaan met deze eerste reeks namen ook de reguliere tickets in de verkoop. Er zijn kaartjes voor vier dagen, drie dagen of enkele dagtickets beschikbaar. Festivalgangers kunnen kiezen tussen een verblijf op de camping, glamping of hotel.

Meer informatie vind je hier.

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.