Disney+ kondigt muziekspecial Miley Cyrus aan

Dieter Blarinckx-03 maart 2023 om 21:26

Al in 2012 begon Miley Cyrus met haar "backyard sessions", waarin zij en haar band nummers uitvoeren in een cosy en intieme outdoor setting. En nu lanceert ze dat concept met een coole muziekspecial op Disney+.

'Miley Cyrus - Endless Summer Vacation (Backyard Sessions)' kwam tot stand als promo voor haar nieuwste album 'Endless Summer Vacation'. Cyrus en haar band zullen acht nummers van het album laten horen, waaronder haar nummer 1-hit 'Flowers'.

Naast nieuwe nummers zal ze ook één van haar vroegere hits zingen én een speciaal duet met singer/songwriter Rufus Wainwright.

'Miley Cyrus - Endless Summer Vacation' zal vanaf 10 maart te streamen zijn via Disney+. Check de trailer hieronder:

Kerstfilm 'Candy Cane Lane' met Eddie Murphy nu te zien

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:00

De datum van 1 december is aangebroken en daarmee is de feestmaand officieel van start gegaan. Hoe we dat vieren? Met een gloednieuwe kerstfilm natuurlijk! Amazon Prime heeft vandaag ‘Candy Cane Lane’ online gezet.

Het verhaal gaat over een man die als missie heeft om de jaarlijkse kersthuis decoratiewedstrijd in zijn buurt te winnen. Nadat Chrisper ongeluk een deal sluit met een ondeugende elf genaamd Pepper om zijn kansen om te winnen te vergroten, spreekt de elf een magische spreuk uit die grote schade aanricht aan de hele stad. Met het risico de feestdagen voor zijn gezin te verpesten, beginnen Chris, zijn vrouw Carol en hun drie kinderen met een race tegen de klok om Pepper's betovering te verbreken. Hiervoor moeten ze tegen slinkse magische personages vechten om Kerstmis voor iedereen te redden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Eddie Murphy, Jillian Bell en Tracee Ellis Ross.

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Ontdek meer