Billie Eilish verwijdert alle social media

Karen Luiken-03 maart 2023 om 15:27

Billie Eilish heeft alle social media-apps van haar telefoon verwijderd. De zangeres zegt volgens Page Six dat ze daar verschillende redenen voor heeft, waar zelfbescherming er één van is.

“Ik kijk er niet meer naar. Ik heb het allemaal van mijn telefoon verwijderd en dat was een ding voor mij”, zegt Billie, die daaraan toevoegt dat internet een groot onderdeel van haar jeugd is geweest. “Toen ik in mijn tienerjaren kwam, waren er iPhones, en er kwam steeds meer naarmate ik ouder werd.”

Een van de redenen waarom Billie niet meer op social media kijkt, is omdat ze niet graag foto’s van zichzelf tegenkomt. “Langzaam maar zeker kwam ik op het internet steeds meer video’s en dingen tegen die over mij gaan. Dat vind ik niet leuk”, geeft ze toe. “Dat is wat me bang maakt aan het internet. Het maakt je goedgelovig. Alles wat ik op internet lees, geloof ik. Ik weet dat het stom is en ik zou dat niet moeten doen, vooral omdat ik bewijs heb dat niet alles klopt. Bijna niets ervan is waar.”

Nieuwe trailer van 'Batman' spin-off 'The Penguin' gedeeld

Karen Luiken-22 juni 2024 om 11:24

Er komen mooie tijden aan voor fans van The Batman. Naast een nieuwe film over de fictieve superheld is er ook een spin-off genaamd ‘The Penguin’ op komst. Het gaat om een miniserie die in september gelanceerd wordt en waarvan deze week een nieuwe trailer is verschenen.

‘The Penguin’ speelt zich af na de gebeurtenissen uit ‘The Batman’ en gaat over de crimineel Oswald Cobblepot. Als maffiabaas Carmine Falcone overlijdt, doet Oswald er alles aan om een grote speler in de onderwereld van Gotham te worden. Zijn personage wordt gespeeld door de bekende acteur Colin Farrell.

Uit de nieuwe trailer blijkt dat ‘The Penguin’ vanaf september te zien zal zijn bij HBO Max. Voor de tweede 'Batman'-film moeten fans wat langer geduld hebben; die verschijnt pas in 2026 op het witte doek.

Komst 'Uncharted 2' bevestigd door Sony

Karen Luiken-21 juni 2024 om 08:01

Het is officieel: er is een tweede ‘Uncharted’-film in de maak! Dat nieuws komt van niemand minder dan Steven O’Dell, president van internationale distributie van Sony. En als we iemand op zijn woord kunnen geloven, dan is hij het wel.

Veel is er nog niet bekend over het vervolg. Zo weten we nog niet of Tom Holland opnieuw in de huid van Nathan Drake kruipt en is het ook nog niet bekend of Mark Wahlberg een comeback maakt.

De eerste ‘Uncharted’-film verscheen in 2022 en is gebaseerd op een van de best verkopende en meest geprezen videogames ooit. De film laat ons kennismaken met de jonge, slimme Nathan Drake en toont zijn eerste schattenjacht met zijn wijze partner Victor ‘Sully ‘Sullivan.

In een epos van actie en avontuur reizen de twee de wereld rond tijdens een gewaagde zoektocht naar ‘de grootste schat die nooit gevonden werd’. Onderweg maken ze van alles mee en volgen ze ook aanwijzingen die kunnen leiden naar Nathans lang verloren broer.

Ontdek meer