'Big Brother' laat oude bewoner terugkeren

Karen Luiken-03 maart 2023 om 15:11

Chelsea, Danny en Danny. Ze betraden allemaal het ‘Big Brother’-huis en werden ook allemaal naar huis gestuurd door de kijker. Maar voor wie dacht dat hun avontuur er definitief op zit: think again. Eén van hen maakt kans op een comeback in het programma.

Eerder deze week was al te zien hoe Chelsea een comeback maakte in het ‘Big Brother’-huis. Maar dat was tijdelijk: ze werd uitgenodigd voor een optreden. De terugkeer die nu wordt aangekondigd, is een stuk definitiever.

“Jij kan een van de ex-bewoners terug het huis insturen”, zo valt te lezen op Instagram. Kijkers mogen stemmen op hun favoriet en hebben daarbij de keuze tussen Danny, Chelsea en Chayron.

Hoewel veel fans deze plottwist wel kunnen waarderen, vindt oud-deelnemer Nick het ‘manipulatie’. “Boeit niet wie er in de finale zit, de drie populairste graag, ongeacht welke nationaliteit", zegt hij in een tweet.

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer