'Big Brother' laat oude bewoner terugkeren

Karen Luiken-03 maart 2023 om 15:11

Chelsea, Danny en Danny. Ze betraden allemaal het ‘Big Brother’-huis en werden ook allemaal naar huis gestuurd door de kijker. Maar voor wie dacht dat hun avontuur er definitief op zit: think again. Eén van hen maakt kans op een comeback in het programma.

Eerder deze week was al te zien hoe Chelsea een comeback maakte in het ‘Big Brother’-huis. Maar dat was tijdelijk: ze werd uitgenodigd voor een optreden. De terugkeer die nu wordt aangekondigd, is een stuk definitiever.

“Jij kan een van de ex-bewoners terug het huis insturen”, zo valt te lezen op Instagram. Kijkers mogen stemmen op hun favoriet en hebben daarbij de keuze tussen Danny, Chelsea en Chayron.

Hoewel veel fans deze plottwist wel kunnen waarderen, vindt oud-deelnemer Nick het ‘manipulatie’. “Boeit niet wie er in de finale zit, de drie populairste graag, ongeacht welke nationaliteit", zegt hij in een tweet.

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Voetballer Noa Lang te zien in eigen documentaire

Karen Luiken-23 februari 2024 om 11:40

Er is een documentaire over voetballer Noa Lang gemaakt. Amazon Prime maakt in een persbericht bekend dat de serie vanaf nu op de streamingsdienst te zien is.

De docu draagt de naam ‘Lastpak: Noa Lang’ en geeft de kijker een exclusief kijkje in het leven van de 24-jarige voetballer. “Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, ‘Lastpak: Noa Lang’ neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, zo klinkt het in een omschrijving.

Naast Noa Lang komen ook andere voetballers aan het woord. Onder meer Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber maken hun opwachting. Ook de ouders van Noa Lang komen in beeld.

Ontdek meer