Op deze manier verzetten tieners zich tegen uitspraak van rechtbank

Maxine Decaluwé-03 maart 2023 om 14:30- Foto:

Kim Raff

Ty Larson en zijn zus gaan viraal op TikTok, nadat ze zichzelf in zijn kamer opsloten. Dat deden ze om contact met hun vader te vermijden, want hij zou hen in het verleden mishandeld hebben. Nu oordeelde een rechter dat ze zich alle drie moeten verzoenen op een hereningingskamp, zo blijkt uit een rapport van ProPublica.

Met deze ‘virale stunt’ verzetten broer en zus Larson zich tegen het bevel van de rechtbank en willen ze de zaak onder de aandacht brengen. Het zogenaamde hereningingskamp, Turning Points for Families, dient om zich vier dagen af te zonderen op een onbekende locatie. Daarna blijven ze 90 dagen onder de hoede van de vervreemde ouder en is contact met de andere ouder of verwante familieleden verboden.

Er loopt momenteel een strafrechtelijk onderzoek met nieuwe beschuldigingen tegen vader Larson. Een eerder strafrechtelijk onderzoek liep vast in februari 2021, toen aanklagers vaststelden dat ze niet voldoende bewijsmateriaal hadden.

"Ik werd met mijn hoofd onder water gehouden toen ik vier was, of hij liet de kraan in mijn anus lopen tot ik niet meer kon ademen. Ook dreigde hij met moord op mijn moeder en zus als ik iemand over het misbruik zou vertellen", zegt Ty in een interview met ProPublica.

Sommige van zijn video's zijn al meer dan 380.000 keer bekeken.

Nieuwe hype: ‘everything shower’ - “beter dan seks”

Dieter Blarinckx-13 mei 2023 om 07:35- Foto:

MindBodyGreen

Sociale media kunnen vaak zorgen voor een nieuwe hype waar de Gen Z’s en millennials dan even helemaal weg van zijn. Zo is er de laatste tijd ook veel te doen rond de ‘everything shower’, het fenomeen waarbij je tussen de twee en vier uur onder de douche staat terwijl je luistert naar je favoriete muziek.

De nieuwste trend op het gebied van totale verzorging is de ‘everything shower,’ waarbij ze zelfs twee tot vier uur lang een extreem warme, stomende douche nemen. Tijdens die douche wordt elk hoekje van het lichaam verzorgd terwijl men luistert naar muziek. De hype is vooral viraal aan het gaan op TikTok, waarbij de #EverythingShower al meer dan 168,9 miljoen keer bekeken werd.

Influencer Kourv Annon plaatste nog een TikTok waarin ze tegen haar verloofde zei dat “een ‘everything shower’ met warm water en Taylor Swift is beter dan seks. Sorry!”

Maar ze is heus niet de enige, want op TikTok vind je nu énorm veel video’s over deze nieuwe hygiënische hype.

Ga jij het eens proberen?

Hitsig koppel kan zich niet inhouden bij concert Taylor Swift

Dieter Blarinckx-04 mei 2023 om 16:24

Op het internet circuleren vaak de meest zotte en seksueel getinte beelden. Van een sekspartij tijdens de Zillion Nights vorig jaar, tot dit hitsige koppel dat zich niet kon inhouden op een Taylor Swift-concert.

De Amerikaanse Taylor Swift trad onlangs drie keer op in het AT&T Stadium in het Texaanse Arlington. Massaal veel fans zakten natuurlijk af naar het bekende stadium om hun idool te zien. Maar tussen die gasten zat ook een hitsig koppel dat helemaal uit de bol ging op het nummer ‘Ready For It?’.

Omstaanders konden het tafereel haast niet geloven en haalden natuurlijk massaal hun smartphone boven. Zo legden ze het hitsige partijtje vast op camera. En die beelden gaan nu natuurlijk viraal…

Check ze hier:

Ontdek meer