Dit is waar 'Love Island'-ster Lio haar zwangerschap ontdekte

Karen Luiken-03 maart 2023 om 08:09

‘Love Island’-sterren Lio Verborgh en Marvin Trentels verwachten hun eerste kindje samen. Lio is nu een paar maanden zwanger en tot nu toe gaat het redelijk met haar. In ‘Play Café’ vertel ze over haar kwaaltjes én het ietwat bizarre moment dat ze haar zwangerschap ontdekte.

“Het gaat ca va. Ik ben veel misselijk geweest, maar nu gaat het beter”, vertelt Lio, die ook vertelt wanneer ze ontdekte dat ze een kindje in haar buik heeft. “Dat was op de begrafenis van mijn oma. Ik was toen al drie dagen misselijk en dacht dat het misschien goed zou zijn om een testje te doen. Ik heb er een gehaald en die was direct positief.”

Lio vertelt ook dat de zwangerschap niet gepland was, maar dat het kindje meer dan welkom is. Volgende maand gaat ze samenwonen met Marvin. De baby wordt begin september verwacht.

'Big Brother'-finalisten doen leuke ontdekking

Karen Luiken-31 maart 2023 om 13:43

De laatste dagen gebeurden er heel veel bijzondere dingen in het 'Big Brother'-huis. Er werd een groot feest georganiseerd, ontbijt klaargemaakt, en overal in het huis werden pingpongballen verstopt. Als de bewoners ontdekken dat dit gedaan is door hun ex-medebewoners, geloven ze hun ogen niet.

Iconische Efteling-attractie krijgt nieuwe soundtrack

Dieter Blarinckx-31 maart 2023 om 13:03

Groot nieuws voor de pretparkfans hier, want het Nederlandse themapark Efteling gaat de bekende en iconische attractie 'Carnaval Festival' een nieuwe soundtrack geven. Dat maakte het park zelf bekend met een leuke en interessante video op YouTube.

"Er gaat iets spannends gebeuren! De Efteling kiest voor een nieuwe sound in 'Carnaval Festival'. De iconische attractie waarin Jokie & Jet een reis rond de wereld maken, krijgt na 39 jaar een muzikale update", klinkt het bij de video op het YouTube-kanaal van het park.

De Efteling werkte hiervoor samen met het DJ duo Lucas & Steve. De opdracht: een geluid creëren dat meer past in het tijdsbeeld van vandaag: sneller, energieker en verrassender. En dat is gelukt! Vanaf aanstaande zaterdag beleeft iedereen in 'Carnaval Festival' deze nieuwe muziek met daarbij een aangepaste snelheid van de rit.

Check de video met meer uitleg hieronder:

Ontdek meer