Dit is waar 'Love Island'-ster Lio haar zwangerschap ontdekte

Karen Luiken-03 maart 2023 om 08:09

‘Love Island’-sterren Lio Verborgh en Marvin Trentels verwachten hun eerste kindje samen. Lio is nu een paar maanden zwanger en tot nu toe gaat het redelijk met haar. In ‘Play Café’ vertel ze over haar kwaaltjes én het ietwat bizarre moment dat ze haar zwangerschap ontdekte.

“Het gaat ca va. Ik ben veel misselijk geweest, maar nu gaat het beter”, vertelt Lio, die ook vertelt wanneer ze ontdekte dat ze een kindje in haar buik heeft. “Dat was op de begrafenis van mijn oma. Ik was toen al drie dagen misselijk en dacht dat het misschien goed zou zijn om een testje te doen. Ik heb er een gehaald en die was direct positief.”

Lio vertelt ook dat de zwangerschap niet gepland was, maar dat het kindje meer dan welkom is. Volgende maand gaat ze samenwonen met Marvin. De baby wordt begin september verwacht.

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Deze nieuwe serie van Netflix wil je zien

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:36

Netflix heeft een nieuw pareltje in de aanbieding dat absoluut op je watch-list mag. Sinds kort is op de streamingsdienst ‘Anthracite’ te zien, een thriller met een spannend verhaal.

‘Anthracite’ gaat over een oude moordzaak die wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt naar zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt geheerst door een geheimzinnige sekte. Eenmaal daar gebeuren er niet alleen vreemde, maar ook gevaarlijke dingen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hatik, Noémie Schmidt en Camille Lou. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Belgische Nicolas Godart.

Ontdek meer