Rebel Wilson om deze reden verbannen uit Disneyland

Karen Luiken-03 maart 2023 om 07:52

Je mag niet sollen met de regels van Disneyland. Zelfs niet als je Rebel Wilson heet. De actrice vertelt in ‘The Daily Show’ dat ze verbannen werd uit het park omdat ze een toiletselfie maakte.

“Ik werd dertig dagen lang verbannen uit Disneylad omdat ik een foto nam in een geheime badkamer, wat illegaal is in Disneyland”, vertelt Rebel. “Ik werd officieel verbannen. Ze belden me op en zeiden: ‘Rebel, welke dertig dagen wil je niet naar Disneyland komen omdat je weg bent wegens opnames of zoiets dergelijks? Ik had zoiets van: ‘Oh, juni zou goed zijn’.”

Godzijdank gaat het maar om dertig dagen, want Disneyland is één van de meest favoriete plekjes van Rebel. Ze gebruikte het park onlangs nog als decor om haar verloving met haar vriendin Ramona Agruma bekend te maken.

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer