Rebel Wilson om deze reden verbannen uit Disneyland

Karen Luiken-03 maart 2023 om 07:52

Je mag niet sollen met de regels van Disneyland. Zelfs niet als je Rebel Wilson heet. De actrice vertelt in ‘The Daily Show’ dat ze verbannen werd uit het park omdat ze een toiletselfie maakte.

“Ik werd dertig dagen lang verbannen uit Disneylad omdat ik een foto nam in een geheime badkamer, wat illegaal is in Disneyland”, vertelt Rebel. “Ik werd officieel verbannen. Ze belden me op en zeiden: ‘Rebel, welke dertig dagen wil je niet naar Disneyland komen omdat je weg bent wegens opnames of zoiets dergelijks? Ik had zoiets van: ‘Oh, juni zou goed zijn’.”

Godzijdank gaat het maar om dertig dagen, want Disneyland is één van de meest favoriete plekjes van Rebel. Ze gebruikte het park onlangs nog als decor om haar verloving met haar vriendin Ramona Agruma bekend te maken.

Derde seizoen 'And Just Like That' komt in 2025

Karen Luiken-08 december 2023 om 08:54

Streamingsdienst HBO Max heeft een vervroegd kerstcadeautje voor fans van ‘And Just Like That’. Met een filmpje worden er meer details bekendgemaakt over het derde seizoen van de ‘Sex and the City’ spin-off.

HBO Max deelt een promotiefilmpje van titels die in 2024 en 2025 naar de streamingsdienst komen. Eén daarvan is ‘And Just Like That’, waarvan het derde seizoen in 2025 wordt verwacht.

Andere titels die in de video voorbijkomen, zijn ‘House of the Dragon’, ‘Night Country’, ‘The Regime’, ‘The Sympathizer’, ‘Industry’, ‘The Last of Us’ en ‘Euphoria’.

Kijk mee!

Iconische tutu van Carrie Bradshaw kan binnenkort van jou zijn

Karen Luiken-08 december 2023 om 07:36

Een gelukkige fan van ‘Sex and the City’ kan binnenkort de nieuwe eigenaar zijn van de iconische tutu van Carrie Bradshaw. Het kledingstuk wordt geveild.

De tutu komt voorbij in het introfilmpje van ‘Sex and the City’. Daarin draagt Carrie het rokje en paradeert ze door de straten van Manhattan, tot ze een plens water in haar gezicht krijgt omdat er een bus langsrijdt.

Naast de tutu gaat er ook een ander kledingstuk van Carrie Bradshaw onder de hamer. Het gaat om de krantenjurk die het SATC-personage droeg tijdens een lunch met Big’s vrouw Natasha, in een aflevering van het derde seizoen.

Fans kunnen tot 11 januari bieden op de kledingstukken via de veiling van Julien’s Auctions. Voor de tutu wordt een opbrengst van 8.000 tot 12.000 euro verwacht.

Ontdek meer