Rebel Wilson om deze reden verbannen uit Disneyland

Karen Luiken-03 maart 2023 om 07:52

Je mag niet sollen met de regels van Disneyland. Zelfs niet als je Rebel Wilson heet. De actrice vertelt in ‘The Daily Show’ dat ze verbannen werd uit het park omdat ze een toiletselfie maakte.

“Ik werd dertig dagen lang verbannen uit Disneylad omdat ik een foto nam in een geheime badkamer, wat illegaal is in Disneyland”, vertelt Rebel. “Ik werd officieel verbannen. Ze belden me op en zeiden: ‘Rebel, welke dertig dagen wil je niet naar Disneyland komen omdat je weg bent wegens opnames of zoiets dergelijks? Ik had zoiets van: ‘Oh, juni zou goed zijn’.”

Godzijdank gaat het maar om dertig dagen, want Disneyland is één van de meest favoriete plekjes van Rebel. Ze gebruikte het park onlangs nog als decor om haar verloving met haar vriendin Ramona Agruma bekend te maken.

Flo Windey trekt de grens in nieuwe 'faqda'-reeks

Karen Luiken-20 maart 2023 om 11:31

Flo Windey gaat voor een nieuw seizoen van ‘faqda’ weer op zoek naar moeilijk bespreekbare onderwerpen. Dit keer richt ze zich op vier verschillende thema’s, waar ‘consent’ (oftewel wederzijdse toestemming) er één van is.

Hoe trek je een grens? Die vraag staat centraal in de eerste aflevering van een nieuw seizoen van de ‘faqda’-reeks. Flo gaat op zoek naar wat consent juist is en wat niet. Ze trekt de straat op en vraagt voorbijgangers wat consent voor hen betekent.

"Consent is voor mij essentieel. Niet weg te denken”, zegt Flo. “Ik heb een paar ervaringen gehad waar mensen geen toestemming vroegen en over mijn grenzen gingen en dat heeft mij zo slecht doen voelen dat ik niet anders kon doen dan mij er nu nog meer over uit te spreken. Want ik wil me nooit meer zo shit voelen."

Het nieuwe seizoen van ‘faqda’ is vanaf nu te zien op VRT MAX.

Streamz deelt exclusieve beelden van 'The Last of Us'

Karen Luiken-20 maart 2023 om 09:48

Terwijl fans met smart wachten op het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ is er op Streamz alweer iets nieuws over de serie gedropt. De streamingsdienst heeft een exclusieve special gelanceerd waarin de kijker wordt meegenomen achter de schermen.

Het gaat om een documentaire van een half uur met hoofdrolspelers Pedro Pascal en Bella Ramsey. Zij vertellen net als maker Neil Druckmann over wat ze nodig hadden om de show te maken. Er komen special effects voorbij en Pascal, die Joe speelt in de serie, vertelt onder andere hoe moeilijk én leuk het was om het barre winterweer te ervaren dat de fictieve post-apocalyptische wereld van 'The Last of Us' bedekt.

‘The Making of The Last of Us’ is vanaf nu te zien op Streamz. Een trailer bekijk je hier:

Ontdek meer