SNOWCLASH: de winter uitzwaaien doe je met ons in Les Arcs!

Nezir Yikik-14 maart 2023 om 09:00- Foto:

Arthur Vermeylen

De lente komt alsmaar dichterbij en dat betekent dat we de winter stilaan vaarwel mogen zeggen. Niet hier en nu, maar wel in één van Europa’s mooiste skigebieden.

Sportliefhebbers kunnen op 1 april 2023 een week lang mee naar Les Arcs, voor een trip waar het allerbeste van twee werelden samenkomt: skiën en feesten!

Snowclash wordt onder de Vlaamse jongeren ook wel omschreven als dé afsluiter van de winter. Een sneeuwvakantie waar verschillende memorabele activiteiten worden aangeboden, zowel op als rondom de piste.

Line-up

Na al dat sporten daal je de piste af naar de après-ski, waar je kan dansen tijdens outdoor optredens van onder meer Kate Ryan, Pat Krimson, Flavour Drop, 5NAPBACK, WLC, C-MAN, Arthur Lewis, Unregular, Toulouse en vele anderen. En uiteraard is TAGMAG zelf ook van de partij!

Ben je er graag bij van 1 tot en met 8 april? Boek dan hier nog snel je tickets voor Snowclash 2023 met een early bird-korting!

Inschrijvingen voor The Graduates 2024 vanaf nu geopend!

Karen Luiken-03 december 2023 om 15:00

Nog geen zomerplannen? Vanaf nu heb je ze wel! Van 31 augustus tot en met 7 september kun je weer mee met een nieuwe editie van The Graduates, een jongerentrip naar Lloret de Mar vol plezier, feest en heel veel goede muziek. Inschrijven kan vanaf vandaag.

The Graduates vormt al zeven jaar het decor voor dé party trip voor jongeren. Iedereen die meegaat, kan een week vol spektakel verwachten. Denk aan exclusieve toegang tot geprivatiseerde clubs, tal van special guests en artiesten, exclusieve pool parties en zalige activiteiten. En dat allemaal voor studentenprijsjes!

Over de line-up van de komende editie is nog niks bekend, maar als we naar voorgaande jaren kijken, kan het bijna niet fout gaan. Kraantje Pappie, Jebroer, Used, Pauline Slangen, Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob, 5NAPBACk, Arthur Lewis, Unregular, Nina Black, Tola OG en Pombak. Ze waren er allemaal bij.

Inschrijven voor de trip kan vanaf vandaag. Meer info vind je hier!

Feest en pistes: dit is Sneeuwstorm 2024

Karen Luiken-02 november 2023 om 09:00

Wat krijg je als je sneeuw, een hele berg goede artiesten en de Franse Alpen met elkaar combineert? Feest! In de lesvrije week van 3 tot en met 10 februari 2024 staat er een nieuwe editie van Sneeuwstorm op de planning.

Sneeuwstorm trekt aan het begin van het nieuwe jaar alweer voor de vijfde keer over de Frans Alpen. Vakantiegangers die meegaan, kunnen zeven dagen lang feestgedruis, skiplezier en winterspektakel verwachten.

Het evenement vindt plaats in Tignes, een skiresort dat samen met Val d’Isère het skigebied van Espace Killy vormt. Er is meer dan 300 kilometer aan piste, verdeeld over 156 verschillende pistes, met een gemiddelde hoogte van 2.000 meter. Sneeuw is gegarandeerd!

Naast skiën, snowboarden en sleeën kun je tijdens Sneeuwstorm ook voor andere activiteiten in Tignes terecht. Tussen 3 en 10 februari wordt er een freestyle clinic georganiseerd, kun je slalommen, is er een pool party, een altitude rave, kun je snow tuben én is er de journey of sound.

Zin in een feestje? Daar zorgen de artiesten voor! Achter de dj-booth van Sneeuwstorm staan onder anderen Andromedik, Klaps, Primate, Séa, Basstripper, Captain Bass, Jaen en Maze. TAGMAG zal dit jaar ook langskomen!

Enthousiast geworden? Dat begrijpen we. Meer informatie vind je via deze website. Tickets bestel je hier.