SNOWCLASH: de winter uitzwaaien doe je met ons in Les Arcs!

Nezir Yikik-14 maart 2023 om 09:00- Foto:

Arthur Vermeylen

De lente komt alsmaar dichterbij en dat betekent dat we de winter stilaan vaarwel mogen zeggen. Niet hier en nu, maar wel in één van Europa’s mooiste skigebieden.

Sportliefhebbers kunnen op 1 april 2023 een week lang mee naar Les Arcs, voor een trip waar het allerbeste van twee werelden samenkomt: skiën en feesten!

Snowclash wordt onder de Vlaamse jongeren ook wel omschreven als dé afsluiter van de winter. Een sneeuwvakantie waar verschillende memorabele activiteiten worden aangeboden, zowel op als rondom de piste.

Line-up

Na al dat sporten daal je de piste af naar de après-ski, waar je kan dansen tijdens outdoor optredens van onder meer Kate Ryan, Pat Krimson, Flavour Drop, 5NAPBACK, WLC, C-MAN, Arthur Lewis, Unregular, Toulouse en vele anderen. En uiteraard is TAGMAG zelf ook van de partij!

Ben je er graag bij van 1 tot en met 8 april? Boek dan hier nog snel je tickets voor Snowclash 2023 met een early bird-korting!

Clé & Kobe into the wild: van de grond in Botswana!

Joyce Vander Auwera-22 april 2024 om 16:00

KILROY organiseert reizen op maat over de hele wereld. Surfen, safari, stranden, bergen… you name it, zij regelen het. Clé & Kobe konden dankzij KILROY mee met een groepsreis doorheen Botswana!

Individueel, met een vriend(in) of in groep? Check de website van KILROY en plan jouw volgende onvergetelijke avontuur!

Meer info over Clé & Kobe hun reis naar Botswana vind je hier.

Deze luchtvaartmaatschappij biedt hondvriendelijke vluchten aan

Karen Luiken-17 april 2024 om 06:51- Foto:

Photo by REGINE THOLEN on Unsplash

Een verre reis maken met je hond? Dat gaat met de komst van een nieuwe luchtvaartmaatschappij een stuk makkelijker. BARK Air biedt sinds kort eerste klasvluchten aan voor jou en je trouwe viervoeter.

Tot nu toe is het best lastig om met je hond naar een ander continent te vliegen. Kleine hondjes mogen vaak met het baasje mee het vliegtuig in, maar grote honden worden in een klein hok in het ruim gezet, wat vaak tot stressvolle situaties leidt. BARK Air, een samenwerking tussen het hondenspeelgoedbedrijf BARK en een jetcharterservice, wil daar verandering in brengen. De nieuwe luchtvaartmaatschappij biedt luxe vluchten met een vipbehandeling aan voor zowel de hond als zijn baasje.

Wat daar allemaal bij zit inbegrepen? Het skippen van de drukke controleposten op het vliegtuig, een heerlijke maaltijd, kalmerende geurtjes, muziek, ruisonderdrukkende koptelefoons, kalmeringsvesten, een drankje naar keuze bij het opstijgen, speeltjes, dekentjes en heerlijke traktaties.

Goedkoop zijn de vluchten – zoals je misschien al wel verwacht – helaas niet. Voor een enkele reis betaal je zo’n 5.600 euro voor baas en hond.

Ontdek meer