Zien: Disney dropt spooky trailer van 'Haunted Mansion'

Dieter Blarinckx-02 maart 2023 om 18:35

Welcome, foolish mortals, to the Haunted Mansion! Disney dropte zonet de eerste officiële trailer van hun langverwachte film 'Haunted Mansion' en die zet er epic uit!

Na de succesvolle film ‘Jungle Cruise’, laat Disney nu nog een bekende attractie tot leven komen in ‘Haunted Mansion’. De hoofdrollen zullen gespeeld worden door Jamie Lee Curtis, Owen Wilson, Rosario Dawson, Jared Leto en Winona Ryder. Ook Danny DeVito, Dan Levy, Tiffany Haddish en LaKeith Stanfield passeren er de revue.

In deze nieuwste prent van Disney verhuizen een arts en haar 9-jarige zoon naar een vreemd – maar betaalbaar – herenhuis in New Orleans. Eenmaal ingetrokken komen ze erachter dat het huis veel meer is dan waar ze op gerekend hadden. Wanhopig op zoek naar hulp nemen ze contact op met een priester, die op zijn beurt de hulp inroept van een mislukte paranormale expert, een helderziende uit de Franse wijk en een knorrige historicus.

Check hieronder de eerste trailer en ontdek 'm deze zomer in een bioscoop bij jou in de buurt!

TikTok in de ban van 'The Little Mermaid'-soundtrack

Dieter Blarinckx-27 mei 2023 om 07:31

Sinds deze week kan je in de bioscoop gaan genieten van Disney's nieuwste live-action film 'The Little Mermaid'. Niet enkel in de bioscoop is de film een succes, ook op sociale media is de film overal! Op TikTok is zelfs de soundtrack serieus viraal aan het gaan.

Dat sociale media zoals TikTok en Instagram een film kunnen hypen, hoeven we je niet meer te vertellen. En ook met Disney's 'The Little Mermaid' is dat nu blijkbaar het geval. Nog voordat de film effectief in de zalen speelde, ging het nummer 'Vanessa's Trick' al viraal op sociale media.

In 'Vanessa's Trick' horen we Vanessa, het menselijke alter-ego van zeeheks Ursula, zingen met de stem van Ariel. En het is vooral het zwoele en venijnige karakter van die stem die TikTok helemaal wist in te pakken. Er is zelfs een video opgedoken waarin we hoofdrolspeelster Halle Bailey het nu al iconische nummer zien inzingen!

Check hieronder enkele coole TikToks en ontdek Disney's 'The Little Mermaid' nu in een bioscoop bij jou in de buurt!

BEVESTIGD: Emma Stone keert terug voor 'Cruella 2'

Dieter Blarinckx-27 mei 2023 om 07:18

Leuk en exciting nieuws voor de fans van de Disneyfilm ‘Cruella’, want de roddels lijken dan toch te kloppen: ‘Cruella 2’ is wel degelijk in the making. Hoofdrolspeelster Emma Stone heeft namelijk bevestigd dat ze zal terugkeren voor de sequel.

De eerste film kwam uit in de lente van 2021 en was een gigantisch succes, zowel in de bioscopen als op streamingdienst Disney+. De Amerikaanse actrice Emma Stone kroop in de huid van een jonge en rebelse Cruella, die haar weg probeert te vinden in het Londen van de jaren ’70.

Hoewel er vrijwel meteen na de release van de eerste film werd aangekondigd dat er plannen waren voor een vervolg, werd er nooit echt iets officieel bevestigd. Tot nu…

Insiders bij Disney hebben immers laten weten dat Emma Stone een deal heeft met ‘het huis van de muis’ om een vervolg te maken. Of het dan gaat om een film, of een serie op Disney+, is helaas nog niet geweten.

Stay tuned voor updates!

Ontdek meer