Deze 'Vikings'-acteur komt naar FACTS

Dieter Blarinckx-02 maart 2023 om 15:03

Goed nieuws voor de fans van 'Vikings' en 'The Hunger Games', want acteur Alexander Ludwig zal op 1 en 2 april afzakken naar FACTS in Gent!

Je kent hem waarschijnlijk als Björn Ironside uit de hitserie 'Vikings' of als Cato uit de 'The Hunger Games'-films, maar op 1 en 2 april kan je acteur Alexander Ludwig in het écht ontmoeten.

Hij zal beide dagen aanwezig zijn op FACTS in Flanders Expo en is beschikbaar voor photoshoots, handtekeningen, Q&A en selfies!

Hier kan je meer info & tickets vinden.

Millie Bobby Brown in geheim getrouwd

Karen Luiken-25 mei 2024 om 10:29

Millie Bobby Brown is in het huwelijksbootje gestapt. The Sun meldt dat de ‘Stranger Things’-ster afgelopen weekend in het geheim het jawoord heeft gegeven aan Jake Bongiovi.

Het was een kleine ceremonie met een select clubje gasten. “Het was een rustige, romantische aangelegenheid waar hun naaste familie bij aanwezig was toen ze hun geloften aflegden”, zegt een bron. Later dit jaar zou het koppel nog een grotere ceremonie plannen.

Millie en Jake werden in de zomer van 2021 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt. Twee jaar later ging Jake op één knie.

Justin Bieber deelt foto's babybump Hailey Bieber

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:41

Baby, baby, baby, oh! Justin Bieber heeft zijn 293 miljoen Instagramvolgers getrakteerd op foto's van een stralende Hailey en haar groeiende babybuikje.

Op de foto's is te zien hoe Hailey trots haar handen op haar babybump houdt. In een chique zwart jasje met een doorschijnend topje straalt ze op een van de kiekjes, terwijl op een andere foto haar buik liefdevol ontbloot is onder een kort, wit topje. Om van te smelten!

Justin en Hailey kondigden twee weken geleden aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Er gingen al langer geruchten dat Hailey zwanger zou zijn. Wanneer baby Bieber er aan komt, hebben ze nog niet onthuld.

Ontdek meer