Jamie-Lee Six te zien in 'De Vermeires'

Karen Luiken-02 maart 2023 om 09:54

Een bekend gezicht maakt zaterdag haar opwachting in een nieuwe aflevering van ‘De Vermeires’. Actrice en TAGMAG Insider Jamie-Lee Six is te zien in het programma en staat doodsangsten uit als ze haar hoogtevrees moet overwinnen.

Jamie-Lee doet mee aan ‘Dance Academy’, het nieuwe programma van Julie Vermeire waarin dansen centraal staat. Voor een aflevering krijgen Jamie-Lee en Julie een moeilijke choreo aangeleerd die geen match blijkt te zijn met de hoogtevrees van Jamie-Lee. In ‘De Vermeires’ is te zien hoe ze daarmee dealt.

Wat verder nog voorbij komt in de aankomende aflevering van ‘De Vermeires’, is Jacques die een afspraak heeft in het ziekenhuis. Daar loopt hij de chirurg tegen het lijf die hem tien jaar geleden opereerde aan darmkanker.

‘De Vermeires’ is zaterdag 4 maart om 20.20 uur te zien bij VTM.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer