Weer 13 nieuwe namen voor Pukkelpop

Karen Luiken-02 maart 2023 om 07:40

De zon laat zich steeds vaker zien, het is langer licht en de temperaturen gaan langzaam omhoog. Kortom: het festivalseizoen komt eraan! Pukkelpop staat op de agenda 17 tot en met 20 augustus en hoewel het nog even duurt voor het zover is, kunnen we nu al niet wachten. Reden? De line-up wordt steeds veelbelovender.

De organisatie van Pukkelpop heeft in de afgelopen weken al een flink deel van de line-up bekendgemaakt. Gisteren kwamen daar met een post op Instagram nog dertien nieuwe namen bij: Tom Odell, 2ManyDJ’s, Altin Gün, TV Girl, Ben Böhmer, Jessie Ware, Aitch, Luude, Muna, Dylan, Giant Rooks, Knocked Loose en VTSS.

Eerder werden Billie Eilish, Amelie Lens, Limp Bizkit, Bazart, Bonobo, Stick To Your Guns en Steve Lacy al aangekondigd.

Kinepolis zendt songfestival-finale uit op groot scherm

Karen Luiken-18 april 2024 om 14:27- Foto:

Photo by Lucas van Oort on Unsplash

Kinepolis heeft goed nieuws voor liefhebbers van het Eurovisie Songfestival. De bioscoopketen gaat de finale van het liedjesfestijn op groot scherm uitzenden in Antwerpen, Gent, Hasselt en Brussel.

Het Eurovisie Songfestival gaat over een paar weken van start in de Zweedse stad Malmö. Dinsdag 7 mei is de eerste halve finale, donderdag 9 mei de tweede. Op zaterdag 11 mei vindt de grote finale plaats en die kan jij vanuit een grote, rode zetel bekijken bij één van de hierboven genoemde Kinepolis-vestigingen.

De live-uitzending begint om 21.00 uur, maar de deuren van de bioscoop openen al om 19.45 uur. Wat je vanaf dat moment kunt verwachten? We citeren: ‘Een betoverende avond vol fantastische optredens en onvergetelijke muzikale momenten. Een sfeervolle ambiance in een zaal vol enthousiaste fans. En een speciale preshow met de allerbeste songs uit het Eurovisie Songfestival door de jaren heen, in samenwerking met MNM.”

Bezoekers worden getrakteerd op cava en nacho’s, en ontvangen bovendien 10 procent korting op alle producten in de shop van Kinepolis. Kaartjes koop je via deze link!

Muilen, seksspeeltjes en boy sober zijn!

Simon Smetryns-17 april 2024 om 11:51

Kobe Peeters trok voor ons naar de Chirofuif in Opglabbeek en duwde onze mic onder de feestgangers.

Wil je ook graag dat we eens langskomen op jouw event? Contacteer ons via hier.

Ontdek meer