Weer 13 nieuwe namen voor Pukkelpop

Karen Luiken-02 maart 2023 om 07:40

De zon laat zich steeds vaker zien, het is langer licht en de temperaturen gaan langzaam omhoog. Kortom: het festivalseizoen komt eraan! Pukkelpop staat op de agenda 17 tot en met 20 augustus en hoewel het nog even duurt voor het zover is, kunnen we nu al niet wachten. Reden? De line-up wordt steeds veelbelovender.

De organisatie van Pukkelpop heeft in de afgelopen weken al een flink deel van de line-up bekendgemaakt. Gisteren kwamen daar met een post op Instagram nog dertien nieuwe namen bij: Tom Odell, 2ManyDJ’s, Altin Gün, TV Girl, Ben Böhmer, Jessie Ware, Aitch, Luude, Muna, Dylan, Giant Rooks, Knocked Loose en VTSS.

Eerder werden Billie Eilish, Amelie Lens, Limp Bizkit, Bazart, Bonobo, Stick To Your Guns en Steve Lacy al aangekondigd.

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

THANKSGIVING SPECIAL

Simon Smetryns-23 november 2023 om 09:07

Op de derde donderdag van november wordt in de USA Thanksgiving gevierd. Dat gebeurt ook telkens de dag voor Black Friday. In de States hebben de mensen dan vakantie en komen ze samen met vrienden en familie. Het leek ons leuk om ook eens samen te komen met de TAGMAG Insiders (Clémentine kon er helaas niet bij zijn) en dankbaar te zijn voor wat we hebben. Een beetje cheezy, maar dat mag toch voor de tijd van het jaar? :)

Interesse in de Naughty And Nice Adventskalender 2023 van EasyToys? Haal hem voor 99 euro in huis via EasyToys.be.