Lewis Capaldi vergeleken met 'Harry Potter'-freak

Maxine Decaluwé-02 maart 2023 om 09:30- Foto:

© Joel Hoylaerts

Er wordt de laatste tijd veel gespot met het uiterlijk van Lewis Capaldi. Eerder ging het om opmerkingen over gelijkenissen met de schotse zangeres Susan Boyle (bekend van Britain's Got Talent '19) en de Duitse politica Angela Merkel. Dit keer menen fans enkele gelijkenissen te zien met één van de 'Harry Potter'-sterren.

De 26-jarige zanger deelde een video waarin hij onthulde wie zijn dubbelganger uit de wereld van hekserij en tovenarij blijkt te zijn. "Tijdens een avondje stappen kwam er plots een willekeurige man naar me toe en zei dat ik leek op Alastor 'Mad-Eye' Moody uit Harry Potter", klinkt het op TikTok.

De vergelijking kwam binnen als een zware belediging, als je weet dat het 'Harry Potter'-personage op een littekenachtige, griezelige oude tovenaar vertolkt. Lewis begreep de gelijkenis met Brendan Gleeson, die de rol van Moody speelt in The Banshees of Inisherin, nog wel. Maar nu is hij zwaar teleurgesteld.

Ook fans zeggen dat ze de vergelijking niet kunnen ontkennen.

Billie Eilish groot fan van masturberen

Karen Luiken-25 april 2024 om 08:36

We zouden allemaal meer moeten masturberen. Dat vindt Billie Eilish, die in een interview met Rolling Stone een boekje open heeft gedaan over haar intieme leven onder de lakens.

Seks en masturbatie zijn voor Billie een manier om te ontspannen tijdens haar hectische schema. Ze zegt dat masturbatie een ‘groot deel van haar leven is’ en dat het haar ‘enorm kan helpen’. “Mensen zouden meer moeten masturberen. Als iemand die extreem veel lichaamsproblemen heeft gehad, kan ik het niet genoeg benadrukken", aldus de artiest.

Billie geeft als tip mee om het voor de spiegel te doen. “Het zorgt er bij mij voor dat ik een rauwe, diepe verbinding met mezelf en mijn lichaam heb. Ik voel een liefde voor mijn lichaam die ik nog nooit gevoeld heb.”

Als de zangeres de mogelijkheid krijgt, praat ze over seks. Ze doet het ’t liefst zo vaak en veel mogelijk. Want, beweert Billie: “Mijn ervaring als vrouw is dat er op een vreemde manier naar seks wordt gekeken. Mensen vinden het ongemakkelijk om over te praten en raken in de war als vrouwen dat wel doen. Het lijkt te worden afgekeurd als erover gepraat wordt, maar dat zou moeten veranderen.”

'Mr. & Mrs. Smith'-actrice zwanger van tweede kindje

Karen Luiken-25 april 2024 om 08:28

Maya Erskine wordt weer moeder. De ‘Mr. & Mrs. Smith’-actrice laat via Instagram weten dat ze in verwachting is van haar tweede kindje met Michael Angarono.

Het nieuws wordt gedeeld met een foto van het koppel. Zij showt haar prachtige babybuik, hij houdt haar vol trots vast. “Babyzusje komt eraan”, schrijven Maya en Michael in het bijschrift. Ze bevestigen daarmee dat ze een meisje verwachten.

Het stel heeft al een zoon genaamd Leon Frederick. Hij kwam in 2021 ter wereld.

Ontdek meer