Lewis Capaldi vergeleken met 'Harry Potter'-freak

Maxine Decaluwé-02 maart 2023 om 09:30- Foto:

© Joel Hoylaerts

Er wordt de laatste tijd veel gespot met het uiterlijk van Lewis Capaldi. Eerder ging het om opmerkingen over gelijkenissen met de schotse zangeres Susan Boyle (bekend van Britain's Got Talent '19) en de Duitse politica Angela Merkel. Dit keer menen fans enkele gelijkenissen te zien met één van de 'Harry Potter'-sterren.

De 26-jarige zanger deelde een video waarin hij onthulde wie zijn dubbelganger uit de wereld van hekserij en tovenarij blijkt te zijn. "Tijdens een avondje stappen kwam er plots een willekeurige man naar me toe en zei dat ik leek op Alastor 'Mad-Eye' Moody uit Harry Potter", klinkt het op TikTok.

De vergelijking kwam binnen als een zware belediging, als je weet dat het 'Harry Potter'-personage op een littekenachtige, griezelige oude tovenaar vertolkt. Lewis begreep de gelijkenis met Brendan Gleeson, die de rol van Moody speelt in The Banshees of Inisherin, nog wel. Maar nu is hij zwaar teleurgesteld.

Ook fans zeggen dat ze de vergelijking niet kunnen ontkennen.

Huwelijk Regi en Kristel live te zien

Karen Luiken-27 februari 2024 om 12:53

Iedereen kan vanmiddag getuige zijn van het huwelijk tussen Regi en Kristel. De tortelduifjes trouwen om 15.00 uur in Zuid-Afrika en laten fans meegenieten met een live uitzending bij VTM 2.

Van de receptie en het aansnijden van de bruidstaart tot het jawoord en de openingsdag: alles wordt gefilmd. Hoe klinkt de wedding song die Regi speciaal voor Kristel schreef. Pinkt hij een traantje weg als hij zijn bruid voor het eerst ziet? En hoe verrassen de lovebirds met hun openingsdans?

De bruiloft wordt vanaf 15.00 uur uitgezonden. Om 18.00 is het moment suprême en geven Regi en Kristel elkaar het jawoord. Tom De Cock en Karen Damen zijn aanwezig als vliegende reporters.

“We kijken er zó naar uit om onze grote dag te vieren met vrienden en familie”, zeggen Regi en Kristel. “We gaan ervan genieten om iedereen te zien zweten en puffen in kostuum, want het is hier 35 graden. En vooral: we zijn benieuwd naar de outfits van onze gasten, want de opgelegde dresscode blijkt verwarring te zaaien. We gingen voor ‘dressy casual attire’ maar wilden vooral géén jeans short met spannende omslag rond het dijbeen of ‘sensation white vibes’. Ach, intussen is de wijn hier geleverd, dus de grootste zorg is van de baan.”

Wie de uitzending van vanmiddag niet kan bekijken, kan ‘Kristel & Regi: The Honeymoon’ vanaf vrijdag 1 maart om 20.00 bij VTM GO terugkijken.

Huwelijk Ellie Goulding voorbij

Karen Luiken-26 februari 2024 om 07:36

Ellie Goulding en haar partner zijn uit elkaar. De Britse zangeres schrijft op Instagram dat zij en Caspar Jopling na een huwelijk van 4,5 jaar hebben besloten ieder hun eigen weg te gaan.

“Met het oog op recente verhalen zie ik mij gedwongen om jullie te laten weten dat Caspar en ik al een tijdje uit elkaar zijn”, aldus Ellie. De zangeres doelt daarmee op de verhalen die rondgaan over haar; ze zou zoenend zijn gespot met haar surfleraar.

Ellie schrijft dat zij en haar ex nog steeds goede vrienden zijn en dat ze er alles aan doen om hun zoon samen op te voeden. “We vervullen het co-ouderschap.”

Ellie en Caspar gaven elkaar in 2019 het jawoord. Twee jaar later kwam hun zoontje Arthur ter wereld.

Ontdek meer