Lewis Capaldi vergeleken met 'Harry Potter'-freak

Maxine Decaluwé-02 maart 2023 om 09:30- Foto:

© Joel Hoylaerts

Er wordt de laatste tijd veel gespot met het uiterlijk van Lewis Capaldi. Eerder ging het om opmerkingen over gelijkenissen met de schotse zangeres Susan Boyle (bekend van Britain's Got Talent '19) en de Duitse politica Angela Merkel. Dit keer menen fans enkele gelijkenissen te zien met één van de 'Harry Potter'-sterren.

De 26-jarige zanger deelde een video waarin hij onthulde wie zijn dubbelganger uit de wereld van hekserij en tovenarij blijkt te zijn. "Tijdens een avondje stappen kwam er plots een willekeurige man naar me toe en zei dat ik leek op Alastor 'Mad-Eye' Moody uit Harry Potter", klinkt het op TikTok.

De vergelijking kwam binnen als een zware belediging, als je weet dat het 'Harry Potter'-personage op een littekenachtige, griezelige oude tovenaar vertolkt. Lewis begreep de gelijkenis met Brendan Gleeson, die de rol van Moody speelt in The Banshees of Inisherin, nog wel. Maar nu is hij zwaar teleurgesteld.

Ook fans zeggen dat ze de vergelijking niet kunnen ontkennen.

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer