The Weeknd speelt hoofdrol in film met Jenna Ortega

Karen Luiken-02 maart 2023 om 07:38

The Weeknd gaat acteren. De artiest, wiens echte naam Abel Tesfaye is, speelt de hoofdrol in een film die hij ook zelf schreef en produceert. Jenna Ortega zal er ook in te zien zijn. Dat meldt Variety.

Over de film is nog niet veel bekend. Geen titel, geen plot, geen genre, nada. Een van de weinige dingen die we wel weten, is dat de opnames in Los Angeles plaatsvonden en dat de film een cast heeft waar je u tegen zegt.

Naast The Weeknd spelen ook ‘Wednesday’-ster Jenna Ortega en de voor een Oscar-genomineerde acteur Barry Keoghan een rol. De regie is in handen van Trey Edward Shults.

Bart kan emoties niet in bedwang houden in 'Big Brother'

Karen Luiken-20 maart 2023 om 16:55

Bart laat zijn emoties niet vaak zien in ‘Big Brother’. Als hij dat al doet, dan moet het een goede reden hebben. Vorige week liet een traantje bij het zien van een trouwfoto van zijn vrouw. Deze week is het zijn dochter die voor emoties zorgt. “Ik ben een fiere papa.”

Ed Sheeran krijgt documentaire op Disney+

Karen Luiken-20 maart 2023 om 16:52

Fans van Ed Sheeran krijgen binnenkort een exclusief inkijkje in het leven van de zanger. Op 3 mei lanceert Disney+ een documentaire over hem.

De docu wordt een vierdelige serie die de naam ‘Ed Sheeran: The Sum Of It All’ draagt. De zanger opent daarin de deuren naar een eerlijke kijk in zijn privéleven. Hij wordt gevolgd bij alles wat hij doet. Er komen interviews voorbij, nooit eerder vertoonde beelden, intieme shows en gesprekken met zijn vrouw en andere dierbaren. “In deze docuserie gaan we een kant van Ed Sheeran onthullen die fans nog nooit eerder hebben gezien”, zegt Ayo Davis van Disney. “We hebben iets authentieks en persoonlijks gecreëerd dat niet alleen het publiek zal vermaken, maar hen ook zal inspireren om groots te dromen en hun passies na te jagen.”

Ed reageert zelf ook op het nieuws: “Ik ben altijd erg op mijn hoede geweest in mijn privéleven; de enige documentaire die ik ooit maakte, ging over mijn songwriting. Disney benaderde me om een vierdelige documentaire te maken en het voelde als het juiste moment om de deur open te doen en mensen binnen te laten. Ik hoop dat iedereen ervan geniet.”

Ontdek meer