The Weeknd speelt hoofdrol in film met Jenna Ortega

Karen Luiken-02 maart 2023 om 07:38

The Weeknd gaat acteren. De artiest, wiens echte naam Abel Tesfaye is, speelt de hoofdrol in een film die hij ook zelf schreef en produceert. Jenna Ortega zal er ook in te zien zijn. Dat meldt Variety.

Over de film is nog niet veel bekend. Geen titel, geen plot, geen genre, nada. Een van de weinige dingen die we wel weten, is dat de opnames in Los Angeles plaatsvonden en dat de film een cast heeft waar je u tegen zegt.

Naast The Weeknd spelen ook ‘Wednesday’-ster Jenna Ortega en de voor een Oscar-genomineerde acteur Barry Keoghan een rol. De regie is in handen van Trey Edward Shults.

Chad Michael Murray te zien in vervolg 'Freaky Friday'

Karen Luiken-21 juli 2024 om 10:05

De cast van het langverwachte vervolg op de nostalgische film ‘Freaky Friday’ krijgt steeds meer vorm. Naast Lindsay Lohan en Jamie Lee Curtis maakt ook Chad Michael Murray een comeback. Dat laat Disney weten met een foto op Instagram.

Chad vertolkte in de originele film uit 2003 de rol van Jake, de crush van Anna Coleman. Voor het vervolg kruipt in hij de huid van datzelfde personage. “Jake is back, baby”, schrijft Disney bij een foto van de acteur. “De sequel van ‘Freaky Friday’ komt in 2025 naar het witte doek.”

Het nieuws over de komst van de sequel werd eerder dit jaar bevestigd door de hoofdrolspeelsters Lindsay Lohan en Jamie Lee Curtis. Zij deelden in juni een foto van de start van de opnames. “De Colemans zijn terug”, schreven ze toen.

Vanaf nu te zien: nieuw seizoen 'Cobra Kai'

Karen Luiken-20 juli 2024 om 11:18

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar deze week is het dan eindelijk zover: het zesde seizoen van ‘Cobra Kai’ staat op Netflix. Althans, een deel daarvan.

Het nieuwe seizoen is opgedeeld in vijftien afleveringen, waarvan de eerste vijf vanaf nu op Netflix te zien zijn. Het tweede deel verschijnt pas een hele poos later, namelijk op 28 november. Het derde en laatste deel zal pas vanaf een nog onbekende datum in 2025 te zien zijn.

Na dit seizoen stopt ‘Cobra Kai’, een reboot van ‘Karate Kid’, er definitief mee. Er komt nog wel een ‘Karate Kid’-film, maar die verschijnt pas volgend jaar.

Ontdek meer