Meer details over nieuwe 'Hercules' bekend

Dieter Blarinckx-01 maart 2023 om 15:54

Vorig jaar maakte Disney bekend dat ze ook van de animatieklassieker 'Hercules' een live-action remake zouden maken. En daar is nu meer nieuws over gelekt op sociale media.

Hoewel Disney nog de lippen stijf houdt over deze nieuwe remake van het geliefde 'Hercules'-verhaal, is er toch al één grote naam die terug zal keren. Niemand minder dan Danny DeVito zal zijn rol als Phil terug opnemen. Hij sprak ook de originele stem in voor de animatiefilm in 1997.

Daarnaast was ook al bekend dat Guy Ritchie, de regisseur die ook 'Aladdin' uit 2019 regisseerde, opnieuw de regie zal doen van 'Hercules'. 'Aladdin' was een énorm succes, mede door Ritchie's specifieke stijl van regisseren en filmen.

Wie in de huid van Hercules zelf zal kruipen, is helaas nog niet gelekt. Ook de rol van Megara - de love interest van Hercules - is nog niet bekend.

Stay tuned voor updates!

Nieuwe 'Trolls'-film aangekondigd met trailer

Dieter Blarinckx-28 maart 2023 om 16:10

Nog meer filmnieuws vandaag, want naast de trailer van Pixars nieuwste animatiefilm ‘Elemental’, is zojuist ook de allereerste trailer van de derde ‘Trolls’-film online gegooid!

Deze herfst is het weer tijd voor een unieke, regenboogkleurige familiereünie met je geliefde karakters uit de ‘Trolls’-franchise. De Amerikaanse supersterren Anna Kendrick en Justin Timberlake zijn weer helemaal terug in ‘Trolls Band Together’, het derde deel in deze muzikale en geliefde reeks.

'Trolls Band Together' zal vanaf oktober te zien zijn in de Belgische bioscopen. Check hieronder alvast de trailer:

Zien: gloednieuwe Pixar-film 'Elemental' krijgt trailer

Dieter Blarinckx-28 maart 2023 om 13:19

Leuk nieuws voor de Disney- en Pixar-fanaten hier, want zonet werd de gloednieuwe trailer gedropt van de aankomende animatiefilm 'Elemental'.

Disney en Pixar's 'Elemental' is een geheel nieuwe, unieke animatiefilm die zich afspeelt in Element City, waar vuur-, water-, land- en luchtbewoners samenleven. In de film maken we kennis met Ember, een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw wiens vriendschap met een leuke, sentimentele, relaxte jongen genaamd Wade haar overtuigingen over de wereld waarin ze leven uitdaagt. En die film kreeg zonet een leuke trailer!

'Elemental' zal deze zomer te zien zijn in de Belgische bioscopen. Check de trailer hieronder:

Ontdek meer