Meer details over nieuwe 'Hercules' bekend

Dieter Blarinckx-01 maart 2023 om 15:54

Vorig jaar maakte Disney bekend dat ze ook van de animatieklassieker 'Hercules' een live-action remake zouden maken. En daar is nu meer nieuws over gelekt op sociale media.

Hoewel Disney nog de lippen stijf houdt over deze nieuwe remake van het geliefde 'Hercules'-verhaal, is er toch al één grote naam die terug zal keren. Niemand minder dan Danny DeVito zal zijn rol als Phil terug opnemen. Hij sprak ook de originele stem in voor de animatiefilm in 1997.

Daarnaast was ook al bekend dat Guy Ritchie, de regisseur die ook 'Aladdin' uit 2019 regisseerde, opnieuw de regie zal doen van 'Hercules'. 'Aladdin' was een énorm succes, mede door Ritchie's specifieke stijl van regisseren en filmen.

Wie in de huid van Hercules zelf zal kruipen, is helaas nog niet gelekt. Ook de rol van Megara - de love interest van Hercules - is nog niet bekend.

Stay tuned voor updates!

Bekijk samen met Average Rob en Arno The Kid 'The Day I Became an IRONMAN - The Movie'

Simon Smetryns-05 december 2023 om 16:45

‘s Lands bekendste YouTube-broertjes deden afgelopen jaar het onmogelijke en mogen zich sindsdien met fierheid tot het selecte clubje van IRONMAN rekenen. Om die waanzinnige prestatie nog eens extra te belichten, werd hun avontuur in een documentaire gegoten die exclusief op zondag 17 december om 18u in Kinepolis Antwerpen te zien is, in aanwezigheid van de levende legendes.

Beleef samen met Rob, Arno en Milan ‘The Day I Became an IRONMAN - The Movie’ en steun zo De Warmste Week. Meer info vind je op de website van Kinepolis.

Nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' moet op je watch-list

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:12

Een sterrencast, een goed verhaal en heel veel drama. De nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' heeft het allemaal.

Het verhaal gaat over Amanda en haar man Clay die een weekend in een luxe vakantiehuis in de bossen verblijven. Hun romantische tripje begint goed, maar eindigt in een nachtmerrie als twee wildvreemden voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats omdat – zo beweren ze – de wereld is platgelegd door cyberaanvallen. Kunnen de twee families samen iets bedenken om de apocalyptische ramp te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon en Ethan Hawke. Deze week is de trailer van de film verschenen. Je bekijkt 'm hieronder.

Ontdek meer