Meer details over nieuwe 'Hercules' bekend

Dieter Blarinckx-01 maart 2023 om 15:54

Vorig jaar maakte Disney bekend dat ze ook van de animatieklassieker 'Hercules' een live-action remake zouden maken. En daar is nu meer nieuws over gelekt op sociale media.

Hoewel Disney nog de lippen stijf houdt over deze nieuwe remake van het geliefde 'Hercules'-verhaal, is er toch al één grote naam die terug zal keren. Niemand minder dan Danny DeVito zal zijn rol als Phil terug opnemen. Hij sprak ook de originele stem in voor de animatiefilm in 1997.

Daarnaast was ook al bekend dat Guy Ritchie, de regisseur die ook 'Aladdin' uit 2019 regisseerde, opnieuw de regie zal doen van 'Hercules'. 'Aladdin' was een énorm succes, mede door Ritchie's specifieke stijl van regisseren en filmen.

Wie in de huid van Hercules zelf zal kruipen, is helaas nog niet gelekt. Ook de rol van Megara - de love interest van Hercules - is nog niet bekend.

Stay tuned voor updates!

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Derde ‘Paddington’-film heeft nieuwe trailer

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:49

Het leukste beertje uit het universum keert terug. In de eerste maand van het nieuwe jaar komt ‘Paddington in Peru’ naar het grote scherm en de eerste trailer van die film is nu verschenen.

De titel zegt het natuurlijk al, maar in het derde deel van de ‘Paddington’-filmreeks gaat Paddington naar Peru. Hij bezoekt het land om zijn geliefde tante Lucy te bezoeken, die nu in het Home for Retired Bears woont. Met de Brown Family op sleeptouw, volgt een spannend avontuur wanneer een mysterie hen in een onverwachte reis stort door het Amazone regenwoud en naar de bergtoppen van Peru.

‘Paddington in Peru’ verschijnt in november 2024 al op het witte doek in het Verenigd Koninkrijk, maar in België en Nederland moeten we wat langer geduld hebben. Hier komt de film in januari 2025 uit.

Ontdek meer