Meer details over nieuwe 'Hercules' bekend

Dieter Blarinckx-01 maart 2023 om 15:54

Vorig jaar maakte Disney bekend dat ze ook van de animatieklassieker 'Hercules' een live-action remake zouden maken. En daar is nu meer nieuws over gelekt op sociale media.

Hoewel Disney nog de lippen stijf houdt over deze nieuwe remake van het geliefde 'Hercules'-verhaal, is er toch al één grote naam die terug zal keren. Niemand minder dan Danny DeVito zal zijn rol als Phil terug opnemen. Hij sprak ook de originele stem in voor de animatiefilm in 1997.

Daarnaast was ook al bekend dat Guy Ritchie, de regisseur die ook 'Aladdin' uit 2019 regisseerde, opnieuw de regie zal doen van 'Hercules'. 'Aladdin' was een énorm succes, mede door Ritchie's specifieke stijl van regisseren en filmen.

Wie in de huid van Hercules zelf zal kruipen, is helaas nog niet gelekt. Ook de rol van Megara - de love interest van Hercules - is nog niet bekend.

Stay tuned voor updates!

Deze acteur keert terug voor 'Peaky Blinders'-film

Karen Luiken-11 oktober 2024 om 08:48

Een bekend gezicht maakt zijn opwachting in de langverwachte ‘Peaky Blinders’-film. Niemand minder dan Stephen Graham kruipt voor het project in de huid van zijn vertrouwde personage Hayden Stagg.

Stephen zegt in een gesprek met Deadline dat ‘hij ernaar uitkijkt om de mannen weer te zien’. De ‘Peaky Blinders’-film wordt zijn eerstvolgende klus. Stephen was in twee afleveringen van het zesde seizoen te zien als Hayden.

Naast Stephen maakt ook Cillian Murphy een comeback als Tommy Shelby. Nieuwe gezichten zijn Rebecca Ferguson en Barry Keoghan.

Zien we Chris Pine terug in 'Princess Diaries 3'?

Karen Luiken-09 oktober 2024 om 11:04

We weten inmiddels dat Anne Hathaway te zien zal zijn in het langverwachte vervolg op ‘Princess Diaries’. Ook Julie Andrews maakt vermoedelijk een comeback. Maar hoe zit het met Chris Pine? Zien we hem ook terug?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: het is nog niet duidelijk. Niet omdat de makers daar niks over willen zeggen, maar omdat Chris het simpelweg zelf niet weet. In de show ‘Today with Hoda & Jenna’ heeft hij gezegd dat hij er nog geen informatie over heeft. “Ik moet het nog zien”, aldus de acteur.

Chris was te zien in de tweede film ‘Royal Engagement’ uit 2004, waarin hij de rol van Nicholas Devereaux op zich nam.

Ontdek meer