Zwangere man en handgebaren: 100 nieuwe emoji's are coming

Karen Luiken-19 juli 2021 om 10:05

​Een WhatsApp-gesprek is niet compleet zonder de nodige emoji’s. En omdat je nooit genoeg verschillende exemplaren kunt hebben, komen er binnenkort weer honderd nieuwe bij. Met een beetje geluk dit jaar nog.

De nieuwe emoji’s omarmen diversiteit. Veel poppetjes komen in diverse soorten, maten, rassen en genders. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor genderneutrale personen met een kroon, ​een zwangere man of nieuwe handgebaren in allerlei verschillende huidskleuren.

Verder bevat het ruime assortiment ook een half lachende, half huilende emoji, die je bijvoorbeeld kunt gebruiken om aan te geven dat je iets schattig vindt. Of wat dacht je van het oh-mijn-god-dit-is-zo-erg-ik-kan-niet-kijken-poppetje?

Mocht je op WhatsApp altijd al gebruik hebben willen maken van een glijbaan-emoji: ook die gaat er komen. Net zoals een discobal, autowiel, paspoort en vogelnest.

Talk to us!

Vind je dit total bullsh!t of ben je wel mee? Deel je mening met ons via:

#talkmag

Naar bed met Jonathan Bailey? Nu kan het dankzij Calm!

Dieter Blarinckx-21 april 2022 om 06:34

Droom jij er van om eens naar bed te gaan met 'Bridgerton'-acteur Jonathan Bailey? Dan kan dat vanaf nu! Het is te zeggen: dat kan met zijn stem. Hij sprak namelijk een nieuw slaapverhaal in voor de populaire app Calm.

Met de titel 'Love Letter From An Englishman' sust Bailey, alias Lord Bridgerton, luisteraars in slaap terwijl hij een liefdesverhaal vertelt dat zich afspeelt op tropische wateren: "Ik hoop dat de mensen lekker in slaap vallen als ze met mij meevaren over de tropische zeeën", klinkt het bij Bailey.

"Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om je gedachten 's nachts tot rust te brengen. Ik hoop dat mijn slaapverhaal op Calm mensen meeneemt op een rustgevende romantische reis naar een diepe energiegevende sluimer."

In de app Calm staat meditatie en slaap-centric geestelijke gezondheid centraal, het doel is om mensen te helpen "verminderen van stress, beter slapen, en omgaan met angst", aldus het Calm-team.

Het verhaal van Bailey is nu beschikbaar in de app!

Nieuwe app 'Amigos' komt naar Vlaanderen!

Amber Schepers-24 maart 2022 om 11:42

Heb jij ook last van die hoge drempel om spontaan met nieuwe stadsgenoten in contact te komen? Dan is ‘Amigos’ echt iets voor jou! Nadat de nieuwe app een groot succes werd in Nederland, komt die nu ook naar Vlaanderen.

Na een lange periode van lockdowns en regeltjes hebben velen onder ons nood aan sociaal contact en wat meer leven in de brouwerij. Spontaan een namiddag op café? Een gezellige spelletjesavond organiseren? Of gewoon spontaan nieuwe vriendschappen opbouwen? Met de nieuwe app ‘Amigos’ kan het allemaal!

'Amigos' brengt live in kaart welke mensen om jou heen openstaan voor gezelligheid. Meer nog, via de app kan je zien welke mensen interesse hebben voor dezelfde activiteit. Zo kan je makkelijk nieuwe mensen uit de buurt leren kennen en samen iets leuks plannen. Samen naar de film gaan of liever een potje tennis spelen? Niets is onmogelijk!

De app werd in Nederland geïntroduceerd, maar werd al snel ook in ons land opgemerkt. Vanaf vandaag is het zover, de nieuwe app is nu ook voor Vlaamse gebruikers beschikbaar!

Wil je al meteen een wandeling maken of het nachtleven induiken met nieuwe mensen? Dan kan je de app nu al installeren. Veel plezier!

Ontdek meer