'Euphoria'-ster wil niet alleen transrollen spelen

Karen Luiken-01 maart 2023 om 16:15

Hunter Schafer gaat als een speer. Sinds de actrice de rol van Jules Vaughan speelt in het HBO-drama ‘Euphoria’, heeft ze er miljoenen fans bij en krijgt ze regelmatig acteerklussen aangeboden. Daar gaat ze alleen niet altijd op in, omdat ze niet alleen als transvrouw gecast wil worden.

De in New Jersey geboren Hunter begon haar carrière als model, maar is inmiddels wereldberoemd als actrice. Sinds haar acteerdebuut in ‘Euphoria’, een serie die draait om studenten die worstelen met sociale problemen en drugsmisbruik, wordt ze vrijwel iedere dag herkend. “Na de eerste aflevering kreeg ik er binnen een maand tijd 1 miljoen volgers op Instagram bij”, vertelt ze.

Hunter heeft inmiddels een positie bereikt waarbij ze diverse acteerkansen aangeboden krijgt. Dat is natuurlijk leuk, maar de actrice wil vooral rollen vinden die anders zijn dan haar 'Euphoria'-personage Jules, dat net als Hunter trans is.

‘Mensen wilden me vooral rollen geven zoals Jules of over hoe ik me identificeer”, legt Hunter uit. “Ik werd een beetje bang om steeds weer in dezelfde soort rol te blijven steken. Ik heb er heel hard aan gewerkt om ervoor te zorgen dat alles een stap verwijderd blijft van de rol van Jules, zodat ieder personage anders voelt.”

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Ontdek meer