TikTokker ontdekt foutje in nieuw seizoen 'Outer Banks'

Karen Luiken-01 maart 2023 om 16:51

Een oplettende fan heeft een hilarische fout ontdekt in ‘Outer Banks’. Dat gebeurde in een aflevering van het derde seizoen, dat sinds vorige week op Netflix staat.

“De editors van ‘Outer Banks’ zouden ontslagen moeten worden”, zo staat bij een filmpje op TikTok geschreven. Daarin is te zien hoe Kiara op de vlucht slaat. Het personage wordt gespeeld door Madison Bailey, maar dat is niet de dame die we in een bepaald shot zien. Dat is overduidelijk haar stuntvrouw.

Het derde seizoen van ‘Outer Banks’ is in zijn geheel op Netflix gezet. Alles al gezien? No worries! Het vierde seizoen is al aangekondigd.

Selena Gomez niet langer vrijgezel

Karen Luiken-08 december 2023 om 12:18- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. De actrice heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met producer Benny Blanco.

Het nieuws kwam donderdag aan het licht, nadat een fanaccount op Instagram een foto van Selena en Benny plaatste. Selena reageerde daar zelf op met de tekst: “Hij is mijn alles en zit in mijn hart.”

Het is niet bekend hoelang Selena en Benny nu samen zijn, maar we weten wel dat de twee onlangs samen hebben gewerkt aan Selena’s nieuws nummer ‘Single Soon’. Het kersverse koppel blijkt dus zowel privé als zakelijk een gouden match.

Derde seizoen 'And Just Like That' komt in 2025

Karen Luiken-08 december 2023 om 08:54

Streamingsdienst HBO Max heeft een vervroegd kerstcadeautje voor fans van ‘And Just Like That’. Met een filmpje worden er meer details bekendgemaakt over het derde seizoen van de ‘Sex and the City’ spin-off.

HBO Max deelt een promotiefilmpje van titels die in 2024 en 2025 naar de streamingsdienst komen. Eén daarvan is ‘And Just Like That’, waarvan het derde seizoen in 2025 wordt verwacht.

Andere titels die in de video voorbijkomen, zijn ‘House of the Dragon’, ‘Night Country’, ‘The Regime’, ‘The Sympathizer’, ‘Industry’, ‘The Last of Us’ en ‘Euphoria’.

Kijk mee!

Ontdek meer