'Big Brother': Chiara open over klik met Michelangelo en Jason

Karen Luiken-01 maart 2023 om 16:43

Veel chemie in het ‘Big Brother’-huis. Vooral rondom Chiara. De Nederlandse schone zit verwikkeld in een liefdestriangle en heeft zowel een klik met Michelangelo als met Jason. “Maar ze zijn zo jong. We zitten in een andere fase”, zegt Chiara daarover. “Ik krijg soms wel de indruk dat Jason gevoelens heeft. Michelangelo en ik zijn vooral met elkaar aan het lachen.”

Viktor is kwijt in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-09 december 2023 om 09:18

Was jij vroeger ook altijd kwijt als klein kind? Die streek is Viktor Verhulst nog steeds niet kwijt. In een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes' is te zien hoe Ellen, Marie en Gert naarstig naar hem op zoek zijn als ze door een gids worden geroepen om te vertrekken naar een bootactiviteit. Geen ideale timing... Sneak preview!

Selena Gomez niet langer vrijgezel

Karen Luiken-08 december 2023 om 12:18- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. De actrice heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met producer Benny Blanco.

Het nieuws kwam donderdag aan het licht, nadat een fanaccount op Instagram een foto van Selena en Benny plaatste. Selena reageerde daar zelf op met de tekst: “Hij is mijn alles en zit in mijn hart.”

Het is niet bekend hoelang Selena en Benny nu samen zijn, maar we weten wel dat de twee onlangs samen hebben gewerkt aan Selena’s nieuws nummer ‘Single Soon’. Het kersverse koppel blijkt dus zowel privé als zakelijk een gouden match.

Ontdek meer