Haast je, want Kamping Kitsch Club is terug!

Nezir Yikik-01 maart 2023 om 11:01

Het is weer van dat! Kamping Kitsch is helemaal terug. Nóg beter, groter en legendarischer.

Vanaf vandaag start de ticketverkoop voor het festival 'Kamping Kitsch Club', dat dit jaar plaatsvindt op zaterdag 19 augustus in Kortrijk. Het evenement is ondertussen al enkele jaren een vaste waarde in het Vlaamse festivalleven. Stel je meest foute outfit maar al samen, want we hosten dit jaar voor het allereerst ook een eigen TAGMAG-stage!

Het advies van de organisatie na de vorige uitverkochte edities is dan ook “wees op tijd of wees te laat”. Het thema draait dit jaar volledig rond ‘YOU NEVER WOKE ALONE’.

Meer info over de line-up en de tickets vind je terug op kampingkitschclub.be. Wees er snel bij, want de early birds kunnen al tickets scoren vanaf 19 euro.

Benieuwd hoe het er vorig jaar aan toe ging? Bekijk hieronder de video!

Mumford & Sons vervangt Stromae tijdens Rock Werchter

Karen Luiken-05 juni 2023 om 16:18

Rock Werchter heeft een vervanger gevonden voor Stromae. Het plekje dat de zanger achterliet omdat hij met gezondheidsproblemen kampt, wordt opgevuld door Mumford & Sons. Dat maakt het festival bekend via social media.

“Het was bijna onmogelijk om de plek op te vullen die Stromae achterliet, maar Mumford & Sons heeft onze uitnodiging geaccepteerd”, aldus de organisatie van Rock Werchter. “We vinden het geweldig dat we ze opnieuw welkom mogen heten nadat ze hier in 2019 ook al waren. Dit wordt de eerste Europese show van de band in drie jaar tijd.”

Stromae maakte vorige maand bekend dat hij al zijn optredens moest cancelen vanwege gezondheidsproblemen. “Ik hoopte dat ik snel beter zou worden zodat ik mijn tour op kon pakken en mijn fans weer kon ontmoeten, maar helaas moet ik accepteren dat de genezing langer duurt dan verwacht”, aldus Stromae. “Ik vind het verschrikkelijk dat ik de rest van mijn tour moet cancelen. Deze beslissing was niet gemakkelijk, maar wel nodig om beter te kunnen worden.”

Dance D-Vision kondigt nieuwe artiesten aan

Karen Luiken-03 juni 2023 om 07:14

De line-up van Dance D-Vision wordt groter en groter. De organisatie van het festival heeft gisteren maar liefst elf nieuwe namen aangekondigd.

$hirak is een van de nieuwe namen die in het weekend van 4 en 5 augustus voor muziek zal zorgen tijdens Dance D-Vision. Hij wordt op het affiche vergezeld door Blushxblush, Cherry Moon Trax, DJ Licious, Gladde paling, Jorden Dux, Manuals, Michiel Cnudde, Omdat Het Kan & Average Rob, Sven Lanvin en Zof. Eerder werden Jebroer, Michael Amani, Natte Visstick, Regi, Pauline en Ronny Retro al aangekondigd.

TAGMAG zal een van de stages van Dance D-Vision hosten. Verder is er dit jaar voor het eerst ook een camping bij het festival. Deze bevindt zich aan de Zwembadstraat in Zottegem, vlakbij het festivalterrein.

Alle info en tickets vind je hier.

Ontdek meer