Ed Sheeran onthult schokkende details met aankondiging nieuw album

Karen Luiken-01 maart 2023 om 10:05

Ed Sheeran lanceert op 5 mei zijn gloednieuwe album ‘-‘, dat je uitspreekt als ‘Subtract’. Het wordt een plaat met veertien nummers, waarvan sommige pijnlijke details over het privéleven van de zanger bevatten.

Vorig jaar heeft de 32-jarige Ed een paar moeilijke weken doorgemaakt. Toen zijn vrouw Cherry zwanger was van hun tweede kindje, bleek ze een tumor te hebben die pas na de bevalling kon worden behandeld. Maar dat was nog niet alles. Ed moest dealen met de dood van zijn beste vriend Jamal en zat tot overmaat van ramp ook verwikkeld in een rechtszaak wegens inbreuk op het auteursrecht over zijn hit ‘Shape Of You’.

Op het album zingt Ed over deze verschrikkelijke gebeurtenissen. In een verklaring vertelt hij dat hij tien jaar heeft gewerkt aan honderden nummers voor ‘het perfecte akoestische album’, maar dat hij al deze liedjes heeft vervangen ‘door zijn diepste en donkerste gedachten’. “Het opent het luik naar mijn ziel”, aldus de zanger. “Ik voelde alsof ik aan het verdrinken was, maar niet naar boven kon om adem te happen.”

Netflix deelt nieuws over 'Squid Game: The Challenge'

Karen Luiken-22 september 2023 om 14:48

Woensdag 22 november. Onthoud die datum. Dat is namelijk de dag waarop Netflix de langverwachte realitygameshow ‘Squid Game: The Challenge’ online gooit, zo maakt de streamingsdienst bekend met een nieuwe teaser.

‘Squid Game: The Challenge’ wordt een serie met de grootste cast én hoogste geldprijs in de geschiedenis van realitytelevisie. Maar liefst 456 mensen zullen gaan strijden om de jackpot van 4,56 miljoen dollar.

In een enorme afvalrace, verdeeld over tien afleveringen, spelen de deelnemers verschillende spelletjes. Ze worden één voor één geëlimineerd, totdat er slechts een winnaar over blijft.

Yay! Vijfde seizoen 'Love is Blind' vanaf nu te zien

Karen Luiken-22 september 2023 om 07:08

De grote dag is aangebroken. Vanaf vandaag kunnen liefhebbers weer genieten van een flinke dosis liefde en drama. Het nieuwste seizoen van ‘Love is Blind’ staat op Netflix!

Voor ‘Love is Blind’ hebben singles die geliefd willen worden in plaats van hoe ze eruitzien zich aangemeld voor een ultiem datingexperiment. Zonder afleiding van de buitenwereld en zonder elkaar te kunnen zien, praten ze in zogenoemde pods met elkaar, in de hoop de ultieme connectie te vinden.

Als er eenmaal een liefdesband is gelegd, verloven ze zich met elkaar en krijgen ze eindelijk de kans om elkaar in real life te ontmoeten. Eenmaal terug in de echte wereld leren de koppels elkaar nog beter kennen terwijl ze hun trouwdag plannen. Kunnen ze hun emotionele band omzetten in iets fysieks?

Het is alweer het vijfde seizoen van ‘Love is Blind’. Hieronder zie je een klein opwarmertje.

Ontdek meer