Ed Sheeran onthult schokkende details met aankondiging nieuw album

Karen Luiken-01 maart 2023 om 10:05

Ed Sheeran lanceert op 5 mei zijn gloednieuwe album ‘-‘, dat je uitspreekt als ‘Subtract’. Het wordt een plaat met veertien nummers, waarvan sommige pijnlijke details over het privéleven van de zanger bevatten.

Vorig jaar heeft de 32-jarige Ed een paar moeilijke weken doorgemaakt. Toen zijn vrouw Cherry zwanger was van hun tweede kindje, bleek ze een tumor te hebben die pas na de bevalling kon worden behandeld. Maar dat was nog niet alles. Ed moest dealen met de dood van zijn beste vriend Jamal en zat tot overmaat van ramp ook verwikkeld in een rechtszaak wegens inbreuk op het auteursrecht over zijn hit ‘Shape Of You’.

Op het album zingt Ed over deze verschrikkelijke gebeurtenissen. In een verklaring vertelt hij dat hij tien jaar heeft gewerkt aan honderden nummers voor ‘het perfecte akoestische album’, maar dat hij al deze liedjes heeft vervangen ‘door zijn diepste en donkerste gedachten’. “Het opent het luik naar mijn ziel”, aldus de zanger. “Ik voelde alsof ik aan het verdrinken was, maar niet naar boven kon om adem te happen.”

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer