Zoenen op afstand wordt mogelijk met dit apparaat

Karen Luiken-01 maart 2023 om 07:51

Een Chinese uitvinding maakt langeafstandsrelaties een stuk gemakkelijker. Met het apparaat wordt het mogelijk om je geliefde, die aan de andere kant van de wereld zit, te kussen.

De uitvinding is uitgerust met druksensoren en andere foefjes waarmee een echte kus kan worden nagebootst. Dat gebeurt inclusief de druk, beweging en temperatuur van de lippen van degene die de kus geeft. Volgens CNN kan zelfs het smakkende geluid van de zoen met het apparaat worden overgebracht.

Om een kus te sturen, moeten gebruikers een app downloaden en het apparaat allebei aansluiten op de oplaadpoort van hun telefoon. Zodra ze via de app met elkaar gekoppeld zijn, kunnen ze een videogesprek starten en replica’s van kusjes naar elkaar verzenden.

Het brein achter dit idee is Jian Zhongli. “Ik had een langeafstandsrelatie met mijn vriendin, dus we hadden alleen contact met elkaar via de telefoon”, zegt hij volgens de Global Times. “Dat is waar de inspiratie voor dit apparaat vandaan kwam.”

Tiener wist niet dat ze zwanger was tot voetje uit haar vagina stak

Karen Luiken-18 september 2023 om 06:31

Een 19-jarige vrouw uit Engeland is onlangs bevallen van een baby zonder dat ze wist dat ze al maanden zwanger was. Daar kwam ze pas achter toen ze tijdens een toiletbezoek een voetje uit haar vajayjay zag komen.

Faye White beviel in mei van haar dochtertje Luna-Grace Behrens. Ze had geen idee dat ze toen al negen maanden zwanger was. Ze had in die periode wel een aantal zwangerschapstesten gedaan, maar die waren allemaal negatief. Ze had geen zichtbare babybuik en haar menstruatiecyclus was in aanloop naar de bevalling normaal. Ze werd gewoon ongesteld. “Het leven was heel normaal, totdat ik op een ochtend wakker werd door een grote stroom water”, zegt ze volgens Kennedy News.

Wat bleek? Haar vliezen waren gebroken. “Ik ging naar het toilet omdat ik een flinke druk voelde en toen kwam er iets uit”, vervolgt Faye. “Ik merkte dat het een voetje was. Uiteindelijk heb ik de ambulance gebeld.”

Twee uur later was Faye bevallen van een dochtertje. Ze had al een kindje en hoewel ze eigenlijk geen verdere kinderwens meer had, is ze nu heel blij met de kleine spruit. “Vanaf het moment dat ik wist dat ze zou komen, dacht ik: dit is ons kind, we gaan ervoor. Ik dacht aan haar. Ik wilde haar zien en weten of alles goed met haar ging.”

Extreem hete tortillachip uit handel gehaald na dood tiener

Karen Luiken-11 september 2023 om 06:32

De extreem pittige chip van het merk Paqui is uit de handel gehaald nadat een 14-jarige jongen onlangs overleed na het doen van de One Chip Challenge. Dat meldt The New York Times.

Bij de One Chip Challenge is het de bedoeling dat je één tortillachip van de Amerikaanse chipfabrikant Paqui eet. Dat klinkt misschien als een uitdaging die gemakkelijk te volbrengen is, maar dat is het niet. Het chipje is namelijk gekruid met ’s werelds meest hete pepers.

De 14-jarige Harris Wolobah deed begin deze maand op school mee aan de challenge en kreeg niet veel later ernstige buikpijn. Thuis viel hij flauw, waarna hij naar het ziekenhuis werd gebracht. Daar is hij doodverklaard.

Ontdek meer