Zoenen op afstand wordt mogelijk met dit apparaat

Karen Luiken-01 maart 2023 om 07:51

Een Chinese uitvinding maakt langeafstandsrelaties een stuk gemakkelijker. Met het apparaat wordt het mogelijk om je geliefde, die aan de andere kant van de wereld zit, te kussen.

De uitvinding is uitgerust met druksensoren en andere foefjes waarmee een echte kus kan worden nagebootst. Dat gebeurt inclusief de druk, beweging en temperatuur van de lippen van degene die de kus geeft. Volgens CNN kan zelfs het smakkende geluid van de zoen met het apparaat worden overgebracht.

Om een kus te sturen, moeten gebruikers een app downloaden en het apparaat allebei aansluiten op de oplaadpoort van hun telefoon. Zodra ze via de app met elkaar gekoppeld zijn, kunnen ze een videogesprek starten en replica’s van kusjes naar elkaar verzenden.

Het brein achter dit idee is Jian Zhongli. “Ik had een langeafstandsrelatie met mijn vriendin, dus we hadden alleen contact met elkaar via de telefoon”, zegt hij volgens de Global Times. “Dat is waar de inspiratie voor dit apparaat vandaan kwam.”

President Joe Biden zoekt 'mememanager' voor campagne

Chelsy Vanlerberghe-28 mei 2024 om 11:56

De Amerikaanse verkiezingen van november tussen Joe Biden en Donald Trump zullen de twee oudste presidentskandidaten in de geschiedenis bevatten, wat betekent dat ze mogelijk moeite zullen hebben om jongere kiezers voor zich te winnen.

Daarom zoekt Joe Biden iemand om de jongere doelgroep op een interessante manier te bereiken. De huidige president zoekt een mememanager om memes te maken voor zijn aankomende campagne tegen Trump.

Deze mememanager zal vanuit het hoofdkantoor in Delaware verantwoordelijk zijn voor het bedenken en maken van memes die de campagne van Biden ondersteunen. Het is een unieke en creatieve manier om jongeren aan te spreken. Biden is bereid flink te betalen voor de juiste persoon: tot wel $85.000 per jaar.

Het werk van de mememanager zal niet alleen bestaan uit het maken van grappige content. Ze moeten ook de internetcultuur begrijpen, weten wat aanslaat bij jonge mensen en hoe ze die betrokkenheid kunnen vertalen naar steun voor Biden.

Stel je voor dat je deze functietitel aan je grootouders probeert uit te leggen...

Wie levert snelst: cokedealer of pizzakoerier?

Chelsy Vanlerberghe-14 mei 2024 om 12:46

Als je een gram coke en een pizza op exact hetzelfde moment bestelt, wat komt er dan het eerste aan? YouTubers Anthony en Jamie van het account Platzak hebben het uitgetest.

De twee bestelden exact om 21u28 twee pizza magherita's voor 12,99 euro bij Pizzeria Valentina via UberEats. Volgens de app zou het minstens een halfuurtje duren voor de pizza's geleverd werden. Voor de gram cocaïne moesten ze wat meer geld neertellen: 50 euro om precies te zijn. Op hetzelfde moment dat de pizza besteld wordt, geven de YouTubers de dealer een go. Hij liet weten dat het maximum 20 minuutjes zou duren voordat hij levert. De dealer en pizzakoerier leveren op hetzelfde adres aan het het Zuid in Antwerpen. Het wordt een race tegen de klok. Wie is het snelst?

Wanneer Anthony en Jamie beseffen dat ze eigenlijk geen cash in huis hebben om de cocaine te betalen, haasten ze zich naar de bankautomaat. Wanneer ze terugkomen, staat de dealer al voor de deur. Om 21u46 nemen de twee de cocaïne in ontvangst. De pizza laat nog even op zich wachten...

Ontdek meer