Harry Styles stopt concert voor huwelijksaanzoek

Karen Luiken-01 maart 2023 om 07:37

Harry Styles staat er inmiddels om bekend regelmatig zijn concerten stop te zetten voor een bijzonder verzoek van een aanwezige fan. Tijdens een show in Brisbane afgelopen weekend deed hij dat ook weer. Dit keer om een jonge man zijn vriendin ten huwelijk te laten vragen.

De ‘As It Was’-zanger pauzeerde zijn concert halverwege zijn set om Stevan Filiposki een microfoon te overhandigen zodat hij op één knie kon gaan voor zijn lief Connie Morrison. De man pakte zijn moment, draaide zich richting zijn vriendin en zei: “Ik wil zeggen dat Harry Styles enorm goed is, maar er is iemand van wie ik nog meer hou. Wil je met me trouwen?” Connie zei ja en kuste haar toekomstige man.

Het huwelijksaanzoek werd gefilmd en gaat inmiddels viral op TikTok. Kijk mee:

Nieuwe trailer van 'Batman' spin-off 'The Penguin' gedeeld

Karen Luiken-22 juni 2024 om 11:24

Er komen mooie tijden aan voor fans van The Batman. Naast een nieuwe film over de fictieve superheld is er ook een spin-off genaamd ‘The Penguin’ op komst. Het gaat om een miniserie die in september gelanceerd wordt en waarvan deze week een nieuwe trailer is verschenen.

‘The Penguin’ speelt zich af na de gebeurtenissen uit ‘The Batman’ en gaat over de crimineel Oswald Cobblepot. Als maffiabaas Carmine Falcone overlijdt, doet Oswald er alles aan om een grote speler in de onderwereld van Gotham te worden. Zijn personage wordt gespeeld door de bekende acteur Colin Farrell.

Uit de nieuwe trailer blijkt dat ‘The Penguin’ vanaf september te zien zal zijn bij HBO Max. Voor de tweede 'Batman'-film moeten fans wat langer geduld hebben; die verschijnt pas in 2026 op het witte doek.

Komst 'Uncharted 2' bevestigd door Sony

Karen Luiken-21 juni 2024 om 08:01

Het is officieel: er is een tweede ‘Uncharted’-film in de maak! Dat nieuws komt van niemand minder dan Steven O’Dell, president van internationale distributie van Sony. En als we iemand op zijn woord kunnen geloven, dan is hij het wel.

Veel is er nog niet bekend over het vervolg. Zo weten we nog niet of Tom Holland opnieuw in de huid van Nathan Drake kruipt en is het ook nog niet bekend of Mark Wahlberg een comeback maakt.

De eerste ‘Uncharted’-film verscheen in 2022 en is gebaseerd op een van de best verkopende en meest geprezen videogames ooit. De film laat ons kennismaken met de jonge, slimme Nathan Drake en toont zijn eerste schattenjacht met zijn wijze partner Victor ‘Sully ‘Sullivan.

In een epos van actie en avontuur reizen de twee de wereld rond tijdens een gewaagde zoektocht naar ‘de grootste schat die nooit gevonden werd’. Onderweg maken ze van alles mee en volgen ze ook aanwijzingen die kunnen leiden naar Nathans lang verloren broer.

Ontdek meer