'Elite'-acteurs spelen (hoofd)rol in nieuwe Spaanse serie

Karen Luiken-01 maart 2023 om 07:23

Fan van Spaanse series? Maak dan een notitie in je agenda op 1 mei. Die dag komt ‘El Silencio’ op Netflix, een serie met veel bekende gezichten (waaronder dat van ‘Elite’-acteur Arón Piper).

‘El Silencio’ gaat over Sergio die niet meer heeft gesproken sinds de dag dat hij zijn ouders heeft vermoord. Zes jaar later duikt er een tienermeisje op dat de sleutel zou kunnen zijn tot de gebeurtenissen uit het verleden.

De rol van Sergio wordt gespeeld door Arón Piper. Andere bekende castleden zijn Manu Rios Fernandez, die je ook kunt kennen van ‘Elite’, en ‘La Casa de Papel’-acteur Ramiro Blas.

‘El Silencio’ verschijnt vanaf 1 mei op Netflix. Dit zijn de eerste beelden:

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer