'Elite'-acteurs spelen (hoofd)rol in nieuwe Spaanse serie

Karen Luiken-01 maart 2023 om 07:23

Fan van Spaanse series? Maak dan een notitie in je agenda op 1 mei. Die dag komt ‘El Silencio’ op Netflix, een serie met veel bekende gezichten (waaronder dat van ‘Elite’-acteur Arón Piper).

‘El Silencio’ gaat over Sergio die niet meer heeft gesproken sinds de dag dat hij zijn ouders heeft vermoord. Zes jaar later duikt er een tienermeisje op dat de sleutel zou kunnen zijn tot de gebeurtenissen uit het verleden.

De rol van Sergio wordt gespeeld door Arón Piper. Andere bekende castleden zijn Manu Rios Fernandez, die je ook kunt kennen van ‘Elite’, en ‘La Casa de Papel’-acteur Ramiro Blas.

‘El Silencio’ verschijnt vanaf 1 mei op Netflix. Dit zijn de eerste beelden:

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer