Oh no: Justin Bieber annuleert volledige wereldtournee

Dieter Blarinckx-28 februari 2023 om 21:55- Foto:

Bauer Griffin via Reuters

Bad news voor de fans van Justin Bieber, want zijn geplande wereldtournee gaat niet meer door. Dat wil dus ook zeggen dat het concert in het Sportpaleis niet meer zal doorgaan. Dat werd zopas bekendgemaakt.

De 28-jarige Biebs had zijn geplande tournee al even on hold gezet. Hij kampt immers met wat gezondheidsproblemen en wou geen risico nemen. Maar nu is dus de ganse boel geannuleerd. Dat wil helaas ook zeggen dat hij niet in het Antwerpse Sportpaleis zal stoppen. Een officiële verklaring waarom de zanger net die keuze gemaakt heeft, werd niet gedeeld. Verschillende bronnen beweren wel dat Bieber kampt met het syndroom van Ramsay Hunt, waarbij de helft van zijn gezicht verlamd is. Maar dat werd dus niet 100% bevestigd.

De ticketservice Ticketmaster heeft ondertussen ook al bekendgemaakt dat tickethouders hun geld terug zullen krijgen. Zij zullen persoonlijk gecontacteerd worden via mail.

Viktor & Kobe stoppen als dj-duo, gaan solo verder

Karen Luiken-07 december 2023 om 06:46

Viktor Verhulst staat er vanaf nu alleen voor. Jarenlang stond hij samen met Kobe Ilsen achter de draaitafels, maar aan dat tijdperk komt nu een einde. Beide heren gaan solo verder.

Kobe was de eerste die aankondigde alleen verder te gaan. “Bruur gaat solo!! Alle succes, lieve vriend!!! En merci voor de compagnie”, schrijft de dj over Viktor op Instagram.

In een gesprek met HLN bevestigt Viktor de break en zegt hij dat ook hij solo verder zal gaan. “Heel spijtig, maar ik aanvaard zijn keuze”, aldus Viktor. “Ik begrijp dat Kobe wat gas wil terugnemen. Het zijn vijf superintense jaren geweest ook, we hebben keihard gewerkt aan ons project. Bij mij is het ook druk om mijn tv-werk te combineren met de muziek, en de opleiding tot helikopterpiloot die ik nu ook nog volg. Maar de goesting om door te gaan als dj is veel te groot, dus ga ik gewoon solo. En dat ga ik met heel veel enthousiasme doen.”

Vanaf januari draait Viktor niet langer onder de naam Viktor & Kobe, maar gewoon als Viktor.

Taylor Swift verkozen tot 'Persoon van het Jaar'

Karen Luiken-06 december 2023 om 13:47- Foto:

Reuters

Taylor Swift mag zichzelf ‘Persoon van het Jaar’ noemen. De zangeres kreeg die titel woensdag van het Amerikaanse tijdschrift Time Magazine.

Taylor heeft de winst te danken aan de succesvolle albums die ze dit jaar uitbracht, haar wereldtournee en de concertfilm die veel bekijks trok op het witte doek.

De zangeres nam het in de strijd op tegen onder anderen de Britse koning koning Charles en de Russische president Vladimir Poetin.

Het is niet de eerste keer dat Taylor wordt uitgeroepen tot ‘Persoon van het Jaar’. In 2017 gebeurde het ook al eens.

Ontdek meer