Oh no: Justin Bieber annuleert volledige wereldtournee

Dieter Blarinckx-28 februari 2023 om 21:55- Foto:

Bauer Griffin via Reuters

Bad news voor de fans van Justin Bieber, want zijn geplande wereldtournee gaat niet meer door. Dat wil dus ook zeggen dat het concert in het Sportpaleis niet meer zal doorgaan. Dat werd zopas bekendgemaakt.

De 28-jarige Biebs had zijn geplande tournee al even on hold gezet. Hij kampt immers met wat gezondheidsproblemen en wou geen risico nemen. Maar nu is dus de ganse boel geannuleerd. Dat wil helaas ook zeggen dat hij niet in het Antwerpse Sportpaleis zal stoppen. Een officiële verklaring waarom de zanger net die keuze gemaakt heeft, werd niet gedeeld. Verschillende bronnen beweren wel dat Bieber kampt met het syndroom van Ramsay Hunt, waarbij de helft van zijn gezicht verlamd is. Maar dat werd dus niet 100% bevestigd.

De ticketservice Ticketmaster heeft ondertussen ook al bekendgemaakt dat tickethouders hun geld terug zullen krijgen. Zij zullen persoonlijk gecontacteerd worden via mail.

TAGMAG

'Love Island-winnaars Fé en Lennert uit elkaar

Karen Luiken-06 juni 2023 om 15:00

Schokkend nieuws voor fans van 'Love Island'. Fé Bolleboom en Lennert Egghe, winnaars van het afgelopen seizoen, hebben een punt achter hun relatie gezet.

Fé en Lennert maken de breuk bekend via Instagram. "Met heel veel pijn in mijn hart moet ik vertellen dat Lennert en ik uit elkaar zijn", aldus Fé. "Helaas hebben we toch een andere visie op het leven en de toekomst. Dit hadden we van te voren nooit kunnen voorzien. We houden nog steeds van elkaar en gunnen elkaar het beste. Ik ben er helemaal kapot van."

Lennert deelt ongeveer dezelfde tekst en zegt: "Het doet me pijn dit te typen maar Fé en ik zijn sinds kort uit elkaar. Ik denk dat we misschien toch net de dingen wat anders zien dan voorheen. Ik hou nog steeds van haar en gun haar echt de wereld. Soms gaan de dingen nu eenmaal niet hoe ze zouden moeten gaan."

Het nieuws zal voor veel fans onverwachts komen, aangezien de lovebirds in de afgelopen weken nog regelmatig foto's en filmpjes van elkaar op social media deelden. De twee woonden sinds kort ook samen.

Taylor Swift nu alweer vrijgezel?

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:41- Foto:

Reuters

De romance tussen Taylor Swift en Matt Healy was van korte duur. TMZ meldt dat de twee na een maand daten uit elkaar zijn.

Over de reden van de breuk is bij TMZ niks bekend, maar een bekende van het koppel verklaart dat Taylor weer single is. Entertaiment Tonight denkt wel meer details te hebben. Een bron daarvan zegt dat Taylor en Matt het allebei extreem druk hebben en momenteel niet bij elkaar passen.

De twee muzikanten werden vorige maand voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat Matt bij een concert van Taylor verscheen. Daarna werden de twee vaker met elkaar gespot.

Taylor was voor Matt zes jaar samen met Joey Alwyn.

Ontdek meer