Zien: trailer 'Peter Pan and Wendy' gedropt!

Dieter Blarinckx-28 februari 2023 om 21:19

Het is al een tijdje geweten dat Disney werkte aan een live-action remake van het iconische sprookje 'Peter Pan', en daar is zopas een eerste en magische trailer van gedropt!

Net zoals 'Beauty and the Beast', 'Cinderella', 'The Jungle Book', 'Aladdin' en 'The Lion King', krijgt nu ook de vliegende Peter Pan zijn eigen live-action remake.

"Peter Pan & Wendy" introduceert Wendy Darling, een jong meisje dat bang is om haar ouderlijk huis achter zich te laten, die Peter Pan ontmoet, een jongen die weigert op te groeien. Samen met haar broers en een kleine fee, Tinker Bell, reist ze met Peter naar de magische wereld van Neverland. Daar ontmoet ze een kwaadaardige piratenkapitein, Captain Hook, en begint aan een spannend en gevaarlijk avontuur dat haar leven voor altijd zal veranderen", luidt de officiële synopsis.

De hoofdrollen worden gespeeld door Alexander Molony (Peter Pan) en Ever Anderson (Wendy). Jude Law kruipt in de huid van de gemene Kapitein Haak. Verder zien we uiteraard eindelijk Yara Shahidi's Tinker Bell.

'Peter Pan and Wendy' zal exclusief te streamen zijn via Disney+ vanaf 28 april. Check de magische beelden hieronder:

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Nieuwe beelden van vierde seizoen 'The Boys'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:30

Na een eerste seizoen van ‘Gen V’ is het volgend jaar weer tijd voor een nieuw seizoen van ‘The Boys’, de voorganger van de spin-off. Om fans daar alvast een klein beetje op voor te bereiden, wordt er nu een eerste trailer gedeeld.

In het vierde seizoen van ‘The Boys’ vechten Victoria Neuman en Homelander voor de macht van Oval Office. Butcher, die nog maar enkele maanden te leven heeft, is niet alleen Becca’s zoon kwijtgeraakt, maar ook zijn baan als leider van The Boys. Zijn team is zijn leugens beu, maar toch zullen ze een manier moeten vinden om samen te werken en de wereld te redden nu er meer op het spel staat dan ooit.

De hoofdrollen worden gespeeld door Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit en Cameron Crovetti.

Het vierde seizoen van ‘The Boys’ komt in 2024 naar Amazon Prime.

Ontdek meer