Post Malone komt naar het Sportpaleis!

Nezir Yikik-28 februari 2023 om 15:01

Na een uitgebreide tournee in Noord-Amerika, zet Post Malone zijn ‘Twelve Carat Tour’ eindelijk ook verder bij ons. Vier jaar nadat hij voor het laatst in het Sportpaleis stond, keert hij op vrijdag 28 april terug met nieuwe hits, veel nieuw werk en dat in het uitstekende gezelschap van special guest Rae Sremmurd.

Afgelopen zomer bracht hij met ‘Twelve Caray Toothache’ zijn vierde album uit, waarmee hij opnieuw uitpakte met een indrukwekkende lijst van gastartiesten waaronder The Weeknd, Doja Cat, The Kid LAROI, Roddy Ricch, Fleet Foxes en Gunna.

Tickets voor zijn Belgische stop zijn beschikbaar vanaf vrijdag 3 maart om 12 uur ‘s middags via Live Nation en TicketMaster. De prijzen variëren van 45,50 euro tot 118,30 euro.

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Ontdek meer