Post Malone komt naar het Sportpaleis!

Nezir Yikik-28 februari 2023 om 15:01

Na een uitgebreide tournee in Noord-Amerika, zet Post Malone zijn ‘Twelve Carat Tour’ eindelijk ook verder bij ons. Vier jaar nadat hij voor het laatst in het Sportpaleis stond, keert hij op vrijdag 28 april terug met nieuwe hits, veel nieuw werk en dat in het uitstekende gezelschap van special guest Rae Sremmurd.

Afgelopen zomer bracht hij met ‘Twelve Caray Toothache’ zijn vierde album uit, waarmee hij opnieuw uitpakte met een indrukwekkende lijst van gastartiesten waaronder The Weeknd, Doja Cat, The Kid LAROI, Roddy Ricch, Fleet Foxes en Gunna.

Tickets voor zijn Belgische stop zijn beschikbaar vanaf vrijdag 3 maart om 12 uur ‘s middags via Live Nation en TicketMaster. De prijzen variëren van 45,50 euro tot 118,30 euro.

Adele komt voorlopig niet met nieuwe muziek

Karen Luiken-17 juli 2024 om 06:47

Fans van Adele hoeven op korte termijn geen nieuwe muziek van de zangeres te wachten. De ‘Skyfall’-ster heeft in een interview met het Duitse medium ZDF laten weten dat ze zich de komende tijd op andere dingen gaat focussen.

“Ik heb helemaal geen plannen voor nieuwe muziek”, aldus Adele. De zangeres is in augustus een tijdje in Duitsland voor een reeks concerten en wil daarna een grote pauze nemen. “Ik denk dat ik een tijdje andere creatieve dingen wil doen.”

Het is niet de eerste keer dat Adele haar fans laat wachten op nieuwe muziek. Haar debuutalbum kwam uit in 2008, de opvolger daarvan in 2011 en haar derde studioalbum in 2015. Haar vierde en laatste plaat verscheen in 2021.

Emma Roberts ten huwelijk gevraagd

Karen Luiken-17 juli 2024 om 06:41

De bruidsklokken luiden binnenkort voor Emma Roberts en haar vriend Cody John. Het koppel laat via social media weten verloofd te zijn.

“Ik schrijf het hier maar op voordat mijn moeder het aan iedereen vertelt”, aldus Emma bij een foto van zichzelf en haar grote liefde Cody. Op de selfie lacht Emma haar tanden bloot en toont ze vol trots haar verlovingsring. Cody kijkt minstens net zo vrolijk als zijn toekomstige vrouw.

De lovebirds zijn nu twee jaar samen. Het nieuws over hun romance kwam in augustus 2022 naar buiten toen Cody een foto deelde waarop hij Emma kuste. Vóór deze relatie was Emma samen met Garrett Hedlund, met wie ze ook een 3-jarige zoon heeft.

Ontdek meer